Hallituksen toimintatapa: me tiedämme… ”jotain”

Hiljattain saimme ministeriltä kuulla, että nyt kannattaa kaikkien mennä istuttamaan perunantaimia.

Tänään pääministeri tiesi kertoa, ettei tiedä pyrkiikö hallitus siihen, että koronatartunnat vähenevät. Monia lukuja hallitus kuulemma seuraa.

Marinin mukaan koronan sairastaminen ei takaa immuniteettia. Immuniteetin takaa vasta rokote. Haloo! Jos sairastaminen ei takaa immuniteettia niin miten voidaan olla varmoja, että rokote takaa immuniteetin?

Monenlaisia rokotteita on käytössä. Rokotesuoja ei yleensä kestä ikuisesti. Uusintarokote pitää ottaa määrävälein. Itse asiassa tuo määrävälikin riippuu henkilöstä. Tarkoitan, että henkilökohtaiset ominaisuudet vaikuttavat siihen kuinka pitkän suojan rokote antaa.

Jos rokote antaa minimissään kymmenen vuoden suojan, niin se saattaa joitain henkilöitä suojata jopa yli kaksitoista vuotta.

MUTTA tottakai pääministeri tietää ”jotain”.

0
JuhaniVehmaskangas
Sitoutumaton Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu