Kassajonossa… (vuoronumero tuntemattomalle)

Aikoinaan kun vielä henkilöautolla liikuin, ja joskus harvoin pysäköin maksulliseen parkkiin (pysäköintilipulla), niin jos minulla syystä tai toisesta jäi kohtuullinen määrä pysäköintiaikaa käyttämättä niin jätin lipukkeen pois lähtiessäni automaatin suuaukolle.

Olen kauppojen kassajonossa toiminut vähän samaan tapaan. Jos jono on ollut pitkä enkä olekaan jaksanut odottaa, niin olen jättänyt vuoronumerolipukkeeni automaatille.

Samaan tapaan oli eilen toiminut joku. Itse sain numeron 194. Kenellekään ei ollut jonkun jättämä 188 kelvannut, ja kun minä otin vuoronumeroni niin tuo vuoro oli jo mennyt.

Mietin vaan, että onko se muita kohtaan oikein, jos joku ystävällinen(?) jonosta poistuu ja antaa tuolla tavalla mahdollisuuden jollekin tuntemattomalle (urpolle) etuilla?

 

 

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu