Kuidut: Ruis vai Kaura? (tutkittu)

Kumpi on parempaa?

Riippuuko roikkumisesta? EI

YLE: ”meidän pitäisi syödä monia erilaisia kuidun lähteitä”

JEP: ”…ruiskuidut lisäävät erilaisia hyödyllisiä mikrobeja kuin kaurakuidut: ruiskuitu lisäsi Lactobacillus-bakteereja, kun taas kaurakuitu lisäsi bifidobakteereja.

Myös sappihappoihin kuiduilla oli erilaisia vaikutuksia”

JOTEN:

Kumpaa mieluummin syöt: ruista vai kauraa? Mikä onkaan OHRAn merkitys? Itse syön mieluummin Suomalaista Ohraa, että kiinalaiset?
(vs. riisi)

Nyt on pakko todeta, että itse (siis minä) olen lopettanut riisin syömisen. Olen korvannut kiinalaisen riisin Suomalaisella Ohralla, mutta ku. Kumpaa syön mieluummin: kauraa vai ruista… Nyt olen päättänyt: puoliksi molempia, likimain, eikä se niin tarkkaa ole, kunhan syön riittävästi suom….

Päätä itse, jotain… ja kaikki…

0
JuhaniVehmaskangas
Sitoutumaton Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu