Litistäminen

Kaikkihan me kierrätämme kaiken mahdollisen. Eikö niin?

Muistaakseni joskus kirjoitin siitä kuin jotkut ovat kyvyttömiä. Oletko sinä kyvytön?

Kyvytön ei kykene litistämään edes maitopurkkia, saatikka pahvilaatikkoa. Kyvytön laittaa ne litistämättä kartonkikeräykseen ja on onnellinen.

Aika ajoin, kuten tänäänkin (25.7.2021) kävin aamulenkillä. Keräsin matkan varrelta löytämäni tölkit ja pullot mukaani muovikassiin.

Heti kun kotipihaani pääsin niin heitin lasipullon lasinkeräykseen. Löytämäni muovipullo oli pantillinen, sen palautan kauppaan.

Tölkkejä keräsin kassiini yhdeksän. Niistä kolme oli pantillista. Kaikkiaan tienasin siis reissussa reilun kahvikupillisen (A-killan hinta).

Kuinka ollakaan niin mieleeni tuli kummallinen ajatus: eikö olisi fiksua litistää tölkit ennen kuin ne vie metallinkeräykseen?

Litistin kyllä kaikki kuusi.
Kuinka moni muu litistää ja miksi?

Joillekin voi olla helpompaa litistää ihminen. Ihmisen litistäminen tapahtuu vaikkapa osoittamalla toiselle: et ole minun silmissäni minkään arvoinen.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu