Minä päätän millä langalla ommellaan

Onkohan kaltaisiani Suomessa paljon?

Olen erään kerran jopa kaverin puolesta päättänyt: ei puuduteta.

Muutaman kerran minua on jouduttu ompelemaan (=tikkejä minuun ’neulomaan’). Olen aina saanut itse päättää mm. langan vahvuuden.

Joskus kreikassa minulle sattui ”tapaturma”, kiitos siitä Kreikan poliisille, ennen kuin lääkäri ompeli niin vaadin puudutusta, mutta lääkäri totesi: ”no pain.” joten ei puudutettu. Kysyin suihkussa käymisestä => suihkuun sai mennä. Tuo muutti asennettani, tapaani toimia.

Olen viallinen muutenkin kuin vaan päästäni. Itse asiassa välillä jopa pohdin sitä, että olenko kuitenkaan päästäni vialla ollenkaan?

Viimeksi kun olin poliisin kuulusteltavana niin olin ROHKEA!
– pyysin poliisia ottamaan minusta kuvan 🙂 Hyvin onnistui, alla kuva:

No joo…

Joskus kuvasin poliisia kun olin kuulusteltavana. Eivät siitä tykänneet, mutta loppujen lopuksi sain siitä korvaukset (n. 500€).

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu