Minä tiedän elämän tarkoituksen

21.10.2021 kirjoitin blogin: Totuus Jumalasta

Mikä on elämän tarkoitus?

Mottoni: huomenna kaikki on paremmin.

Tuo mottoni kuvaa omalla tavallaan elämän tarkoitusta. Kuten myös kellonaika 13.07, jonka mainitsin kirjoituksessani selityksen kera 24.10.2021.

Todellakin asia on niin, että tänään ei kaikki ole niin hyvin kuin voisi olla. Syyt siihen, että varsin monen kohdalla asiat ovat jopa todella huonolla tolalla ovat moninaisia – vaikka puhuttaisiin vain suomalaisista. Suomessa kuitenkin asuu monia henkilöitä joilla olisi mahdollisuus kohentaa yhteiskunnan tilaa. He voisivat olla ystävällisempiä ja avuliaampia. Fakta on sekin, että joskus RAHA AUTTAA, se voi jopa estää kuolemia!

Kun upporikas kohtaa rutiköyhän joka on valmis kuolemaan, koska elämän ainoa näkymä on ulosotto, niin toteaako hän: kyllä se siitä, koita jaksaa?

Tietysi yksi ongelma on suomalainen puhumattomuuden kulttuuri. Ongelmista ei muille kerrota – tehdään ratkaisu.

FAKTA: raha yksin ei tee tyytyväiseksi, mutta kyllä se voi tyytyväisyyttä lisätä – tätä voi olla vaikea ymmärtää jos on aina pärjännyt vähintäänkin kohtuullisesti. Yksi suuri ongelma Suomessa on yksinäisyys – vastakohtana yhteisöllisyydelle, joka on vähitellen liki kadonnut maastamme. ”Oi Suomi…”

ELÄMÄN TARKOITUS – TODELLA!

Elämän tarkoitus on pyrkiä toimimaan siten, että maailma olisi parempi paikka meille jokaiselle nyt, ja etenkin huomenna. Tulevaisuuden suhteen pitää ajatella tulevia sukupolvia. Kun päättäjät aikoinaan säätivät, että jälkipolvet maksakoot eläkkeemme, niin keiden etua he ajattelivat?

Entä sitten verotus: onko jälkipolvien etu maksaa pikkaisen enemmän veroja vai ottaa jälkipolvien maksettavaksi lisää lainaa?

Ristiriidat pitäisi selvittää puhumalla. Ei mykkäkoulu ole koskaan hyvä ratkaisu tulevaisuuden kannalta. Erimielisyydet pitää sopia ajatuksella, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Olipa kyse sitten koronasta tai… niin mistä?

Toimithan sinäkin jatkossa siten, että huomenna teet jotain hyvää muiden eteen!(?)
– jos olet riidoissa niin tee sovinto 🙂

+2
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu