Minua sitten harmittaa – aina vaan kirjoitan ja pilkutan väärin :-/

Viimeksi tänään kirjoitin facebookiin päivityksen. Pitäisikö Facebook muuten kirjoittaa isolla, siis tässä tapauksessa? No siitä nyt ei ole kyse.

Kirjoitin siis päivityksen jossa yksi sana oli: Toteampahan. Jonkin ajan kuluttua aloin sitten miettiä, että kirjoitinko sanan ännällä(N) vai ämmällä(M). Aiheena kuitenkin jollain tapaa oli, että olen IT-ammattilainen (yhdeltä koulutukseltani), en äidinkielen opettaja :-/?

Samaan tapaan tulee välillä kirjoitettua kumpa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa kunpa. Mutta kaikillehan noin käy, vai käykö?

Toinen juttu mikä minua omissa teksteissäni aina jälkikäteen, niitä vaikkapa lehdestä lukiessani, harmittaa, ovat mukaan sattuneet,, pilkkuvirheet. Minulla on jostain syystä sellainen tapa, että kun kirjoitan, niin aina kun pysähdyn hetkeksi miettimään, niin törkkään tekstiin pilkun. Liian usein turhaan – ja sitten ”oikoluen” väärin. Yritän kuitenkin aina itselleni vakuutella, että sisältö on tärkeämpää kuin oikea pilkutus ja äNnät. Mutta on se kuitenkin myös niin, että: KUOLEMA EI ARNOA? Vai oliko se kuitenkin: ARMOA EI KUOLEMA?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu