Potilaskertomuksen pätkä

Voiko tällainen olla todellista?

”Potilaan menneisyyden tapahtumat ovat häntä traumatisoineet. Traumatisoituminen näkyy miehiin kohdistuvana välttämiskäyttäytymisenä, kuten päätöksenä ”pysyä yksin”. Erityisesti välttämis-käyttäytyminen kohdistuu tiettyyn mieshenkilöön, potilaan entiseen naapuriin, jonka kanssa hän aikoinaan kävi Tinki-toiminnassa.

Potilaalla havaittavissa myös jonkinasteista vainoharhaisuutta. Potilas kokee, että aina kun hän törmää tuohon entiseen naapuriinsa, niin naapurin on täytynyt häntä tarkkailla ja seurata. Hankkinut naapurilleen myös lähestymiskiellon, jota naapuri ei potilaan mukaan noudata. Potilas kertoo niin ikään pelkäävänsä entistä naapuriaan. Ei kuitenkaan osaa kertoa pelkoon järkevää syytä. Potilas kertoo liikkuvan mm. kaupoissa satunnaisiin aikoihin, jotta ei törmäisi ko. mieshenkilöön.”

JuhaniVehmaskangas
Sitoutumaton Pori

Olen kummallinen (poliisi niin todennut). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. ex. "perushullu professori". p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu