Urbaania ruokaa, ilman turvetta

Suomessa tuotetaan paljon mm. vihanneksia kasvihuoneissa. Kuten tomaatteja ja kurkkuja. Itse kasvatin joskus maissia kasvihuoneessa.

Heinäkuussa 2020 nostettiin esiin ongelma: turpeen energiakäyttö loppuu. Sen myötä loppuu todennäköisesti myös kasvuturpeen nosto kannattamattomana. Kirjoitin asiasta puheenvuorossa: Yle: ”Turve korvattava pikaisesti” – patenttiratkaisu, hinta. Entä Suomen huoltovarmuus?

Kuten tiedämme niin Suomen huoltovarmuus on ollut epävarmaa kun ulkomaalaisia työntekijöitä ei ole saatu riittävästi ja suomalaiset ovat niin saa***** hitaita! (Oikeusjuttu)

Voisiko kaikkeen tuohon olla ratkaisuna urbaani kaupunkiruoka? LUE, Yle: Urbaanista ruoasta ratkaisu kasvavan väestön nälkään: Voisiko pääkaupunkiseudun ruoantuotanto olla täysin omavaraista?

Aivan! Mihin tulevaisuudessa tarvitaan sen paremmin kasvihuoneita kuin turvettakaan?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu