Urbaania ruokaa, ilman turvetta

Suomessa tuotetaan paljon mm. vihanneksia kasvihuoneissa. Kuten tomaatteja ja kurkkuja. Itse kasvatin joskus maissia kasvihuoneessa.

Heinäkuussa 2020 nostettiin esiin ongelma: turpeen energiakäyttö loppuu. Sen myötä loppuu todennäköisesti myös kasvuturpeen nosto kannattamattomana. Kirjoitin asiasta puheenvuorossa: Yle: ”Turve korvattava pikaisesti” – patenttiratkaisu, hinta. Entä Suomen huoltovarmuus?

Kuten tiedämme niin Suomen huoltovarmuus on ollut epävarmaa kun ulkomaalaisia työntekijöitä ei ole saatu riittävästi ja suomalaiset ovat niin saa***** hitaita! (Oikeusjuttu)

Voisiko kaikkeen tuohon olla ratkaisuna urbaani kaupunkiruoka? LUE, Yle: Urbaanista ruoasta ratkaisu kasvavan väestön nälkään: Voisiko pääkaupunkiseudun ruoantuotanto olla täysin omavaraista?

Aivan! Mihin tulevaisuudessa tarvitaan sen paremmin kasvihuoneita kuin turvettakaan?

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu