Valo -taide/-saaste

”Valon voimalla voi ilahduttaa turvallisesti!”

Pohjanmaan uutiset (4:45-)

Nykyisin kun säädetään lakeja, niin eräs suositus on, että aina tarkasteltaisiin, että mikä on uuden säädöksen vaikutus lapsiin.

VALOSAASTE on vakava ympäristöongelma – myös CO2 -päästöt ovat ympäristöongelma.

Katso tuo uutispätkä – siinä suorastaan kehoitetaan (*kielikello)  autoilemaan. Kiertämään ”maailmaa” katsellen valosaastetta(?). Onko valo aina saastetta?

VALOTAIDE SAASTEENA

Valotaidettakin voivat jotkut pitää saasteena. Joillekin tuollainen aiheuttaa pahaa mieltä – mitä he voivat tehdä, muuta kuin laskea energiankulutuksen?

Näkemys: aina kun tehdään valotaidetta, niin pitäisi tehdä kirjallinen arvio valotaiteen vaikutuksesta ympäristöön, ilmastoon, ja ihmisten (mielen)terveyteen. Kokonaisarvion pohjalta sitten päätettäisiin, että onko valotaiteen tekeminen vaiko tekemättä jättäminen järkevin ratkaisu.

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu