YLEn hyvä neuvo

YLEn alueuutiset (Häme 24.8. 05.00) kertoi: ”Kaikkiin epäilyttäviin viesteihin ja yhteydenottoihin kannattaa suhtautua varauksella!”(08.00)

Okei, HYVÄ tietää! Jos siis saat epäilyttävän viestin tai yhteydenoton, niin suhtaudu siihen varauksella. Onneksi tuo kerrottiin uutisissa, kukapa muutoin suhtautuisi epäilyttäviin viesteihin tai yhteydenottoihin varauksella?

Aiemmin 13.8. YLEn uutiset kertoi (poistettu Areenasta), että ”koronanäyte otetaan auton ikkunasta”.
Kun näyte otetaan auton ikkunasta, niin se on varmasti potilaalle helpompaa, kivuttomampaa – mutta luotetaanko siinä pärskeisiin liikaa?

Toisaalta netissä Forssan osalta noin yhä uutisoidaan toimittavan: ”Näyte otetaan auton ikkunasta tai eristetyssä sisätilassa.

Sama asia oikein uutisoituna: mielestäni menee näin.

 

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu