Maailmalla menestyneet artistimme vuorotellen Euroviisuihin

Viime vuonna kirjoitin UMK-kilpailusta pohtien, että rockillako taas pärjätään. Blind Channel pärjäsi erinomaisesti ja on ilmeisesti hyötynyt Euroviisujen näkyvyydestä. Oli huonoa tuuria, että Italialla oli juuri samassa kilpailussa rocktyylinen esitys, jolla vei potin. Niin paljon Euroviisut on kevyen urbaanipopin valtakuntaa.

Nyt sitten mennään The Rasmuksen Jezebelillä. Monikohan äänestäneistä ajatteli, että ei ole tarkoitus fanittaa The Rasmusta, vaan valita kappale, jolla menestyä? Kappaletta itse pidän yhtä keskinkertaisena ja tasapaksuna kuin Daruden Look Away oli vuonna 2019.

Koska tulee Nightwishin vuoro tai HIM:in ? Ville Valo Agentsin kera? Jos ei sitten Hanoi Rocksia kaiveta esiin – mikäli Andy McCoy saadaan pidettyä tolpillaan kitaran varressa esityksen ajan.

Jos olisin diktaattori, olisin laittanut Blind Channelin toiseen kertaan uudella kappaleellaan Bad Idea, joka myös kuultiin UMK-finaalin aikana. Piti merkitä Spotifyssä omiin suosikkeihin.

Voi olla, että menestyvän kappaleen kannattaisi olla niin hyvä, että se vetoaisi tällaiseen Vanhan liiton rockin pappaankin. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Jukka Konttinen

Mielipiteet ovat omiani, yksityisenä kansalaisena.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu