Kevään ensimmäisiä muikkuja.

 

 

 

 

Tämmöistä sitten tänä aamuna tuonne savustusuuniin työnsin

BBQ-kastikkeella sivelin, kiinanruosipulia pintaan ja sitten savustumaan.

Sanoisin, että varsin herkullista tuli.

Oikeastaan minä olen vannoutunut silakan, tai kilohailin ysrävä aina ollut mutta, minkäs teet; täällä sisämaassa kunnollista silakkaa/kilohailia ei saa. Se on sitä trooliin pakkautunutta punasilmäistä, jota joskus ehkä saa; ei kelpaa minulle.

Nyt sitten ihan itse pyydettyä; savustettua, ihan omilla resepteillä. On se vain uskomattoman hyvää.

 

 

Kalle

Kotitarvekalastaja kestävän käytön periaatteella, osin ansiokalastajakin; ei harrastus vaan keino saada kalaa ruokatöytääni, kohtuudella myytäväksikin. Ei puoluekantaa, ei ole, eikä tule. Paras keino pysyä kriittisenä mutta myöskin ilmaista arvostus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu