Keittiöveitset.

 

 

Minä kun vuosia olen noiden keittiöveitsien kanssa pelaillut, mieleistäni etsinyt; nyt sen löysin. Zwilling miyabi kokkiveitsi, damaskoitu 65 kerrosta japanilaisesta laatuteräksestä. 

Ensikokemus oli uskomaton; tehdasterässä veitsi leikkasi mm nahkeasta tomaatista hienoja siivuja.

Nyt veistä jo viikkoja käyttäneenä ja lähes päivittäin keraamiseen puikkoon sipaisten; aivan uskomattoman hieno keittiöveitsi. Ainut miinus; hinta, rapiat 200€, toisaalta hyvästä maksaa, vaihtoehtona monta halpaa ja teroitustyötä jatkuvasti vaativaa ns peltiveistä.

Kallishan tuo minun rahoilleni mutta mieltäni hivelee tuo veitsen laatu.

Kalle

Kotitarvekalastaja kestävän käytön periaatteella, osin ansiokalastajakin; ei harrastus vaan keino saada kalaa ruokatöytääni, kohtuudella myytäväksikin. Ei puoluekantaa, ei ole, eikä tule. Paras keino pysyä kriittisenä mutta myöskin ilmaista arvostus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu