Keskiviikko.

Siis tämä keskiviikko on päivä, jolloin syömme aika usein pelkistetyn lounaan. Ei lautasia, ei veitsiä ja haarukoita pöydällä; pöydän hallitseva keskipiste on foliopussista otettu Makulihan lämmin hämäläinen perinnemakkara.
Ohraryynejä, pieniä perunan lohkoja ja savustettua lihaa lampaansuolessa.
Ei ole rasvaista, lämmittäen kypsennetty Makulihan erikoisuus. saatavissa vain keskiviikkoisin.
Olen joskus syönyt melkein viiden sentin pätkän mustaa makkaraa, kaikenlaisa ryynimakkaroita joskus maistanut; saavat minun puolestani jäädä kaupan tiskiin.
Tämä Makulihan hämäläinen perinnemakkara jättää miellyttävän koostumuksensa lisäksi miedon valkosipuli/pippurin maun.
Miten sitä sanotaankin; yksinkertaisuus on kaunista; tässä tapauksessa maukasta.

Kalle
Sitoutumaton Tammela

Eläkkeellä; n 30 v yrittäjänä, skitä ennen n 25 v ammattisotilaana, opistoupseerina.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu