Possun kasleria.

Tulihan tehtyä possunkasleria. Ostin kilon palasen ja laitoin marinaadiin. Marinadi;
1/2dlsoijakastiketta.
2rklriisiviinietikkaa.
1rklseesamiöljyä
2rklhunajaa.
2tlinkivääriä raastettuna.
1/2tlmustapippuria.
Marinoin kaslerpalan n 16 tuntia jääkaapissa.
Siirsin lihan valurautapataan; seuraksi paprikaa, suippopaprikaa, muutama tomaatti, 3nro chiliä, runsaasti valkosipulirouhetta ja iso sipuli.
Padan laitoin uuniin ja siellä se sai olla 95 asteen lämmössä n 12 tuntia.
Aamusella nostin padan jäähtymään ja maistoin koepalan. Maistui ja vaimon kommentti, saat tehdä toistekkin.
Artikkelikuvassa jo padasta nostettu kasler, tuommoiseksi se meni kaikessa mureudessaan.
Kastiketta, siis lihanesteitä+maustekasviksia tuli toinen mokoma. Siis vain odottamalla liharuoka ja kastike. Lisukkeeksi mneillä ei tarvita kuin haudutettuja juureksia ja tomaatti-/basilikasalaatti.

+1
Kalle
Sitoutumaton Tammela

Kotitarvekalastaja kestävän käytön periaatteella, osin ansiokalastajakin; ei harrastus vaan keino saada kalaa ruokatöytääni, kohtuudella myytäväksikin.
Ei puoluekantaa, ei ole, eikä tule. Paras keino pysyä kriittisenä mutta myöskin ilmaista arvostus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu