Possun kasleria.

Tulihan tehtyä possunkasleria. Ostin kilon palasen ja laitoin marinaadiin. Marinadi;
1/2dlsoijakastiketta.
2rklriisiviinietikkaa.
1rklseesamiöljyä
2rklhunajaa.
2tlinkivääriä raastettuna.
1/2tlmustapippuria.
Marinoin kaslerpalan n 16 tuntia jääkaapissa.
Siirsin lihan valurautapataan; seuraksi paprikaa, suippopaprikaa, muutama tomaatti, 3nro chiliä, runsaasti valkosipulirouhetta ja iso sipuli.
Padan laitoin uuniin ja siellä se sai olla 95 asteen lämmössä n 12 tuntia.
Aamusella nostin padan jäähtymään ja maistoin koepalan. Maistui ja vaimon kommentti, saat tehdä toistekkin.
Artikkelikuvassa jo padasta nostettu kasler, tuommoiseksi se meni kaikessa mureudessaan.
Kastiketta, siis lihanesteitä+maustekasviksia tuli toinen mokoma. Siis vain odottamalla liharuoka ja kastike. Lisukkeeksi mneillä ei tarvita kuin haudutettuja juureksia ja tomaatti-/basilikasalaatti.

Kalle
Sitoutumaton Tammela

Eläkkeellä; n 30 v yrittäjänä, skitä ennen n 25 v ammattisotilaana, opistoupseerina.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu