Jalkapallon MM-lopputurnauspaikka 2034 valinta

FIFA kiirehti heti eilen vahvistamaan jalkapallon Wold Cup lopputurnauksen 2034 järjestäjämaaksi Saudi Arabian.

Olen pettynyt pohjoismaiden jalkapallojohtajiin, jotka hyvin suoralkäisesti – erityisesti Norjan Lise Klaveness – kritisoivat MM-kisojen 2022 järjestämistä Qatarissa. Nyt kun omassa korruptiokuplassaan elävä FIFAn johto ajoi kuin käärmettä pyssyyn MM-kisoja 2034 Saudi Arabialle, he eivät ole enää yhtä voimakkaasti protestoineet tätä valintaa. Pari viikkoa sitten, kun sota Lähi-Idässä alkoi heidän olisi edes pitänyt vaatia lykkäämääm 2034 kisojen hakijamaiden rekisteröitymisen määräaikaa vuodella.

Varmasti 2024 lokakuuhun mennessä olisi ehtinyt muitakin hakijoita 2036 kisojen isännäksi kuin ekaksi ehtinyt Saudi Arabial Ei ole pitkään aikaan varmaa, että Lähi-Itä on turvallinen alue järjestää maailman suosituin urheilutapahtuma…

karihopponen
Sitoutumaton Kerava

Evakkoperheen poika, joka on saanut elää rauhanaikaisessa Suomessa lähes 8-kymppiseksi Sehän ei ole ollut aiemmin mahdollista ainakaan 500 vuoteen. Äänestänyt tilanteen mukaan eri puolueiden ehdokkaita kaikissa noin 50 vaaleissa, missä on ollut äänioikeutettu (p.l. 1974 presidentinvaalit, joissa sai äänestää vain 199 kansalaista!). Elämänikäinen harrastus jalkapallo. Nyt myös uudisrakennusten laadunvalvonta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu