Ei sittenkään sitä uutta koiraa

Kirjoittelin aiemmin onnellisesta odotuksesta. Nyt olen raskain sydämin joutunut perumaan Petra Patsyn adoption. Korona ja Artun kunto ei nyt vaan toimi. Koronan vuoksi adoptiot meni jäihin. Artun kunto on huonontunut ja ollaan käyty eläinlääkärissä useasti ja hankittu apua. Ja puhuttu ystävien kanssa, sekä eläinlääkärien. Artulla on vanhuuden tuomia kipuja ja vaivoja, spondyloosia ja nivelrikkoa. Nyt mennään päivä kerrallaan ja ratkaisu on varmasti lähellä. Upea lapseni, 17v poikani koputti minua yksi päivä olkaan ja sanoi, että "ehkä Artu haluaa mennä myös kun Mäy ja Pippa kuoli"

Artu mulle niin supertärkeä joten en halua stressata häntä. Tiedän, että tunnit alkaa olla täynnä ja jouduin tekemään raskaita päätöksiä.

KatiHirsikangas

Blogi Blogspotissa: <a href="http://tassunpohjia.blogspot.fi" title="http://tassunpohjia.blogspot.fi">http://tassunpohjia.blogspot.fi</a> Blogi Facebookissa: <a href="https://www.facebook.com/tassunpohjia" title="https://www.facebook.com/tassunpohjia">https://www.facebook.com/tassunpohjia</a> Bloggaaja Instagrammissa: <a href="http://instagram.com/katjankka" title="http://instagram.com/katjankka">http://instagram.com/katjankka</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu