Pelkään kristinopin pahaa jumalaa

Raamattu on kristityille ja kirkoille pyhä. Mutta kirkko ei pidä esillä Vanhan testamentin jumalaa, vaikka Uuden testamentin jumalakäsityksistä paasataan paljon. Miksi vaikeneminen ja sensuuri? Eikö kirkko(kaan) usko koko Raamattua?

Vanha testamentti (K-18!) todistaa, että jumala on julma, raaka, persoonallisuushäiriöinen, paha. Jumala yllyttää ja suorastaan käskee kansanmurhiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Ja ”omaisuuskansa” tottelee. ”Valitut kansat” ovat vaarallisia.

Olenko minä tuon jumalan kuva? Onko tuo hirviö apartheid-Israelin elävä jumala?

Jumala vihaa, on (kuin) Saatana. Jumal’auta? Auttakaa, ateistit! Vapahtakaa minut Vanhan testamentin jumalasta! Päivi Räsänen, oi, erota minutkin kristinopista!

kaukotuovinen

Eläkeläisukko, vaari, joka kaipaa Kallaveden saareen. Poliittista menneisyyttä on, tulevaisuutta ei, mutta äijä roikkuu edelleen kuonavahvuudessa. Kaksi mainosta kirjasistani: <a href="https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBqOZEzJt_s526rMiR/view" title="https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBqOZEzJt_s526rMiR/view">https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBq...</a> <a href="https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twqVhcjYoqEi33A4x-/view?usp=sharing" title="https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twqVhcjYoqEi33A4x-/view?usp=sharing">https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twq...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu