Ikäihmisten connecting people

Connecticutissa – joka on mainittu myös kuvitteellisen g-mies Jerry Cottonin kotivaltiona –  ei kunnioiteta harmaiden panttereiden keskinäistä julkista connectointia. Mitä siinä nyt on vialla, jos 62-85 vuosien ikähaarukassa olevat ihmiset vähän lätisyttävät läskejään tai kolisuttavat luitaan luonnonsuojelualueella?

Kaikissa tapahtumissa voidaan nähdä hyviäkin puolia. Vaikka tiukkakypäräiset poliisit raukkamaisesti keskeyttivät toiminnan, niin nähtävästi aseet ja panokset kuten maalitaulukin jäivät kuitenkin kohdehenkilöille eikä niitä ainakaan heti määrätty valtiolle luovutettaviksi. Connectointi voi siis myöhemmin jatkua jossakin toisessa ympäristössä.

Jotenkin kaksinaamaista tämä maailman meno on. Netistä voivat halukkaat katsoa pornofilmejä, jopa lapsiseksiä mutta ikäihmisten ei sallita olla luonnollisesti edes luonnonsuojelualueella. Eivätkö ihmiset osaa enää kääntää selkäänsä jos ei näky miellytä? Tai ehkä katsojien kamerakännyköistä vain loppui muistitila.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e3f087bf-0668-4a83-957f-21d31ac657f9

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu