Mitä tärkeää syntymäpäivänäsi tapahtui?

Luuletko, että päivänä jolloin synnyit ei maailmassa tapahtunut mitään muuta tärkeää? Siitä saat selon käyttämällä vaikkapa Wikipedian hakupalvelua. Minun syntymästäni ei Wikipediassa kerrota mitään, sensijaan samalle päivämäärälle on kirjattu pitkä rimpsu valtameren takaisia muka tärkeitä tapahtumia.

”Presidentti Harry S. Truman vahvisti kansallista turvallisuutta säätäneen National Security Actin laiksi ja loi keskustiedustelupalvelu CIA:n, Puolustusministeriö U.S. Departement of Defense, aselajineuvoston Joint Chiefs of Staff, sekä kansallisen turvallisuusneuvoston U.S. National Security Council.”

Nojaa, olenhan minä noista virastoista joskus kuullut joten kaipa ne joillekin tärkeitä ovat. Tuo CIA on kyllä melko huonossa maineessa, ainakin minun ajatuksissani. Mutta kuitenkin. Siltikin minulle tärkein tapahtuma on oma syntymäni, jota tosin joku tämän lukijakin saattaa harmitella. Mutta menkööt.

http://fi.wikipedia.org/wiki/26._hein%C3%A4kuuta

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu