Eukkoparlamentaarikko Teuvo Hakkarainen

Europarlamentaarikko on aivan liian kuiva ja harmaa titteli Hakkaraisen Teuvolle. Mies, joka lähtee hakemaan timanttista kihlasormusta entiseltä morsiameltaan jääkin etätöihin seurustelemaan toisen, entistä nuoremman naisen kanssa Hondurasiin on huippua elämäntaiteilijana.

Voi minkä naisen Teuvo onkaan taas bongannut! Ikää vain 27 vuotta ja on jo sekä eläin- että hammaslääkäri. Teuvon hammasrivi pysyy varmaan kunnossa ja käytöskoulutuskin on varmaan hallinnassa, koska missä eläinlääkäri siellä tainnutuspiikki.

Hondurasissa koulutus vaativiin ammatteihin on todella intensiivistä, tai jostain sisällöistä on tingitty. Jos eläinlääkärin koulutus on ollut ensin, on tietenkin mahdollista, että siinä koulutuksessa saadut eläinten hampaanhoito-opit on huomioitu hammaslääkärikoulutuksessa koulutusta lyhentävänä tekijänä.

Joka tapauksessa Teuvolla on mitä parhaimmat etätyöolosuhteet. Tuskin moni europarlamentaarikko tekee työtään toiselta mantereelta. Ennen eduskuntavaaleja Teuvon täytyy kuitenkin kotiutua keräämään keskisuomalaisten äänet, paitsi jos Hallan Jussi haluaa hyvien galluplukujen innoittamana antaa hänelle erivapauden vaaleista.

Tunnustan, olen terveesti kateellinen Hakkaraiselle. En vaalien vuoksi, ne ovat nykyään kuin myrkkylannan levitystä pellolle, vaan lämpimän maan kuuman naisen ja hänen taitojensa vuoksi. Täällä on hammaslääkärillä käynti kallista, kuten myös eläinlääkäripalvelut jos sattuu jonkun sortin huollettavan elukan omistamaan.

Kyllä Teuvo on melkoinen eukkoparlamentaarikko.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/80a0c887-c163-4b00-80a4-d401f156338f

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu