Hauskaa Vappua!

Toivottavasti kaikilla on vappuna hauskaa tai ainakin viihtyisää. Vappu on ollut perinteisesti työväenlaulujen aikaa, nykyään sekin perinne on katoamassa. Yle sentään lähettää vajaan tunnin mittaisen pätkän (tai on ainakin muutamana aikaisempana vuonna lähettänyt) perinteisiä eespäin-lauluja ja onhan sekin jotain.

(46) Hiski salomaa – vapauden kaiho – YouTube

Tuo Salomaan laulu on tuttu ihan pikkupojasta asti, koska sitä soitettiin radiossa aikoinaan muulloinkin kuin vappuna, ainakin toivekonserteissa. Seuraavan linkin takana oleva esitys huvittaa jostain syystä minua kovin, vaikka sillä ei vapun kanssa sinänsä ole mitään tekemistä. Paitsi rento meno, tietenkin.

(46) I Don’t Look Good Naked Anymore – YouTube

Seuraavassa mennään rennosti kohti Alaskaa, tuttu kappale vuosikymmenten takaa tämäkin. Videoon on kasattu sellainen kuvitus, että sitä katsoessa musiikki oikeastaan unohtuu. On niissä lännenkuvissa ollut tapahtumia!

(46) North to Alaska • Theme Song • Johnny Horton – YouTube

Vappumarssit alkavat olla historiaa muutenkin kuin näin korona-aikana. Mutta näitä polkuja tallaan viimeiseen asti soi herttaisen kolmikon esityksenä niin kirkkaasti että tuppaa silmänurkka kostumaan.

(46) Näitä polkuja tallaan – YouTube

Malttia vappuliikenteeseen, jos siellä tuttujen tai sukulaisten luona simajuhlissa tulee matkailtua. Olipa sitten auton merkki mikä hyvänsä, tässä hovimuusikko Ilkka kehuu baijerilaisvalmisteisen auton kuljettajia.

Vapusta on luvattu kylmää. Silloin saattaa lumenpudottajan työkin olla vähän eestaas 🙂

Selvitään vapusta.

 

 

 

 

+2
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu