Johanna Tukiaisen vauva

Netin syövereistä pulpahtaa silmille milloin mitäkin jota ei ole osannut odottaa. Nyt sieltä osui eteeni jo hieman vanhakin uutinen Johanna Tukiaisen äitiydestä. Siis sen Tuksun, joka takavuosina oli varsin usein pääasiassa viihdelehtien kuvissa ja otsikoissa.

Myös perinteiset uutisvälineet saivat hänen vuokseen uutisaineistoa, koska silloinen ministeri Ilkka Kanerva joutui eroamaan menetettyään uskottavuutensa tekstittelykohun seurauksena. Jutut puutarhanhoidosta olivat politiikassa liikaa ja luottamus meni.

Nyt Tuksu siis asuu Ruotsissa, on tyttölapsen äiti ja huoltaja. Yhden tiedon mukaan lapsen isä on vankilassa istumassa tuomiota, joten käytännössä Tuksu on myös yksinhuoltaja. Saattaisi toki olla sitä muutenkin.

Näin se elämä ihmistä heittelee. Jumala on kuulemma tullut kuvioihin ja raittiita kuukausia on ollut. Jos tuo on totta, niin elämän arki on muuttunut kovasti, ja näin sivusta katsoen parempaan suuntaan.

On syytä toivottaa Tuksulle onnellista elämää lapsen kanssa. Hän on yli kymmenen vuoden ajalta yksi eniten julkisuudessa olleita tavan kansalaisia, eikä mitenkään vastoin omaa tahtoa olen ymmärtänyt. Toivottavasti elämä 2.0 menee hyvin loppuun asti.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Tassa-on-Johanna-Tukiaisen-tytar-Meilla-on-terve-tyttovauva-kuva/1154778?fbclid=IwAR0n2bNv6V0sLfsqs-o5Wjq7K3OHcDUl3U1qi476xjvWH-sfAr6DKgC7114

 

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu