Kuvan lammas ei liity tapaukseen

Kuvituskuvia käytettäessä on usein maininta siitä, että kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen. Nyt Yle on julkaissut uutisen, johon sisältyy lampaan kuva huomautuksella että kuvan lammas ei liity tapaukseen.

Näin onkin syytä menetellä. Kun uutisessa kerrotaan koiran raadelleen lampaan kuoliaaksi, niin miten ihmeessä kukaan ymmärtäisi terveen oloisen lampaan kuvaa katsoessaan, että siinä ei poseeraa raadeltu lammas.

On myös huomaavaista kuolleen lampaan sukulaisia ja omaisia kohtaan, että raatokuvia ei julkaista, vaan annetaan heidän surra omassa rauhassaan. Jos joku sattuu tuntemaan kuvan lampaan, niin silloin ymmärretään että se on saanut kunnian edustaa koko lampaiden heimoa.

Irtokoiran raatelema lammas kuuluu holtittoman koiranomistajan syntitaakkaan. Kunnon sakko ja lampaan arvon korvaaminen sen omistajalle olisi täysin oikein. Koiranomistajan vapaaehtoista ilmoittautumista odotellessa voi aika käydä pitkäksi. Toivottavasti poliisi vihjeiden perusteella löytää hänet.

Älä ole lammas, vaan paljasta väärintekijä(t).

 

https://yle.fi/uutiset/3-11427284?fbclid=IwAR1sVuRWzSZlqjtrXzf0GJ8xuEhFh6mKS_C-M4juq65-YstaqjNQ5pIrEd4

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu