Markkinointivinkki pienille miehille

Perintötekijät antavat meille monella tapaa erilaisia eväitä elämää varten. Yksi niistä on fyysinen koko. Joskus ennen saattoi puutteellinen ravinto vaikuttaa jonkin verran asiaan, mutta tänä päivänä se lienee harvinaisempaa.

Itsekin kuulun alle 170-senttisiin pikku-ukkoihin. Koko rajaa tiettyjä asioita pois, kuten esimerkiksi menestymisen mahdollisuudet monissa urheilulajeissa. Harrastuksena  voi toki harjoittaa vaikka moukarinheittoa tai kuulantyöntöä, mutta mestaruuksista tai cheerleadereiden ketkutteluista ei kannata haaveilla.

Joillekin miehille on ylipääsemätön paikka, jos seuralainen olisi pidempi kuin itse. Silloin suhde ei pääse edes alkuun. Eräs minunlaiseni pätkä totesi noin kymmenen senttiä pidemmästä seurustelukumppanistaan, että ei sitä eroa makuullaan huomaa. Tottahan hän haastoi.

Oli minullakin aikanaan joskus hieman itseäni pidempiä kumppaneita, olin yhden kanssa jopa avoliitossa jonkin aikaa. Ei se liitto pituuseroon kaatunut, vaan siihen että kummallakin  meni liian hyvin. Pitkäksihän se aika sellaisessa elämässä käy.

Pienikokoisten yksinäisten miesten kannattaisi ehkä kokeilla uudenlaista itsensä markkinointia elämänkumppanin löytämiseksi. Siinä pitäisi unohtaa hömpötykset ja keskittyä elämän todellisiin arvoihin. Ei mihinkään sellaiseen että mitähän ihmisetkin sanovat. Ilmoitus vain nettiin tai lehteen.

  • Hei! Haluaisitko hankkia lapsen? Olen melko pienen kokoinen mies, joten synnytys olisi todennäköisesti normaalia helpompi. Vastuu lapsesta ja äidistä taataan, jos siihen on tarvetta. Sinun kokosi voi olla mikä vain.

Siinä se olisi. Ei mitään senttejä, kiloja tai kasvokuvia joilla kumppanin sopivuus määriteltäisiin. Tosissaan pitää tietysti olla. Ei sitä kaikilla ennenkään pimeisiin aittoihin tai kammareihin mennessä niin kovin tarkkaa tietoa ollut että millainen impi siellä oli vastassa, vaikka oli saattanut joskus päivänvalossa nähdäkin. Ja lapsia tuli.

Pimeässä kaikki miehet ovat pitkiä, tummia ja komeita ja naiset sopivan mittaisia.

 

 

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu