Peppi Pitkätossu ja Eemeli Vaahteramäki naimisiin!

Nämä erikoiset ajat vaativat erikoisia juttuja. Nyt jos koskaan, olisi aika jatkaa Pepin ja Eemelin tarinaa teini-iästä nuoruuteen ja aikuisuuteen. Tietokoneaika tarjoaisi kyllä pohjaa kommelluksille. Kuka ottaisi haasteen vastaan?

Ainekset kirja/televisiosarjalle ovat olemassa. Perusta on hyvä, koska kaikki ainakin täällä pohjolassa tietävät keitä Peppi ja Eemeli hahmoina ovat. Kiinnostusta jatkoelämän seuraamiselle olisi varmasti.

Joku varmaan jo mielessään miettii, että kuinka heidän kohtaamisensa tarinassa järjestettäisiin. Se tuskin olisi ongelma, koska onhan niitä rokkikonsertteja, eukonkantokisoja ja muita tapahtumia järjestetty joten puitteita kyllä löytyy.  Huutokauppakin kävisi.

Hyvä tarina sisältää myös säröjä, ja sellainen voisi olla vaikka Idan pyrky kiivetä Eemelin lipputangolle. Suhde kestää kuitenkin tällaiset jutut, varsinkin jos Peppi riskinä naisena pitää jatkossa huolen että Eemelin tanko makaa tukevasti maassa kilpailijan ollessa lähiseudulla.

Häät olisivat tietysti omanlaisensa tapahtuma. Eeemeli pujottaisi verstaassa väsäämänsä tuohisen sormuksen Pepin sormeen ja lupaisi hoitaa jatkossa tiskit, ettei sormus mene pilalle. Aatu antaisi häälahjaksi pullon kotipolttoista tervaa, jolla sormuksen voisi käsitellä kestävämmäksi.

Sitten kun tämä tarina olisi saatu onnellisesti päättymään häihin, voisikin odottaa parin sukupolven verran ja kirjoittaa sitten uusi sarja Pepin ja Eemelin dramaattisesta elämästä. Toivottavasti Eemelin verstas on suojeltu, koska sille voisi olla jatko-osissakin käyttöä.

 

 

 

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu