Porojen kivunlievitys kastraatiossa

Ihmiskunta on menossa entistä nössömpään suuntaan. Ennen sai poron pallit murskata hampain puremalla, sitten alettiin vaatia pihdit ja nyt jo aletaan vaatimaan kivunlievitystä. Toki purijalla itsellään sitä saattoi olla jotain ainetta veressä ennenkin.

Asiallistahan kivunlievitys tietenkin on, vaikka perinneporukat saattavat pitää sitä turhana vouhotuksena. Suun kautta annettuna voisi kuvitella lääkkeen menevän väärään päähän, mutta kyllä tohtorit tietävät. Ihmisiä nukutetaan paljon pienempien toimenpiteiden vuoksi.

Seuraava vaihe saattaa olla se, että tarvitaan poroterapeutti kertomaan asianosaiselle poroherralle mitä tulee tapahtumaan ja miksi. Sitten vain sininen pilleri ja buranaa turpaan sekä pihdit käyttöön. Sairaaloiden toimintatavat sopivat kyllä poroillekin.

Operaation jälkeen saattaa poron askellus olla vähän aikaa normaalia leveämpää, mutta kenelläpä ei moisen tempun jälkeen olisi.

 

https://yle.fi/a/74-20036265

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu