Tolkutonta murkkuilua kesän kevennykseksi

Tuo on miun murjaani, naukaisi kirjava maatiaisnarttu kun mustan kollin näki. Tämä oli sitten tämän kyhäelmän rasistinen osuus. Loput onkin sitten sen puutetta.

Kieli ei muuten ole tässä maailmassa aina aivan yksiselitteistä. Puhutaan esimerkiksi murkuista. Jos meno on eläimellistä, se tarkoittaa muurahaisia. Jos taas murrosikäisiä on kysymys ihmisistä. Eläinmurkut viestivät sarvillaan, ihmismurkut menevät nettiin.

On olemassa sekä yksi- että kaksikyttyräisiä kameleita. Ovatko jommat kummat kehitysvammaisia? Vai onko siinä kyse samasta asiasta kuin autoissa, että on kaksi- ja  useampipaikkaisia menopelejä. Luonto ei ole kuitenkaan kehittänyt monikyttyräisiä linjakameleita.

Tämä on taas sitä aikaa, että on meneillään vanhojen valokuvien näyttely. On siellä tosin uusiakin kuvia joukossa. Pelkäävätkö jotkut ehdokkaat, että elämänkokemuksen tuomat rypyt ja uurteet kasvoilla eivät tuo ääniä? Ryppyilemäänhän he kuitenkin ovat pyrkimässä. Siis ne, jotka valituksi tultuaan avaavat suunsa.

On olemassa käsite erogeeninen alue. Pääkaupunkiseudulla on vahva sellainen. Espoon siniset erottivat Timo Soinin kun hän oli ollut kuvassa Harkimon nytkyttelijöiden kanssa. Nytkyttelijät puolestaan erottivat ne, jotka olivat kuvassa Soinin kanssa. Tuollaista voi tapahtua vain vahvasti erogeenisissa olosuhteissa.

Soini on iloinnut avoimesti pullohyökkääjän saamasta tuomiosta. Oikeasti hyökkäystä ei tuomitun mielestä tapahtunut. Hän oli vain tuulettanut tyhjentynyttä kiljupulloa, jotta se ei haisisi niin pahalta. Eihän kukaan ympäristöstä vastuuta tunteva heitä pulloa luontoon pelkän hajun vuoksi. Soini nyt vain sattui olemaan siinä lähellä.

Kastajan juhlan lähestyessä on syytä pitää huolta siitä, ettei pääse kuivumaan liikaa näin helleaikana. Keinot tilanteen mukaan, joko erogeenisia tai pulloista saatavia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+1
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu