Kertauksen vuoksi?

Kertauksen vuoksi:

Tällaista Kaukaalta:
Onpa aikaa kulunut?
Alla 2012 kirjoitettua ns. todistusaineistoa, mutta pitäydyn kyllä niihin sillä ko. on tuottanut hedelmää:
”Kun tein omaa tutkimustani, jouduin tukeutumaan lukemaani ja oppimaani elämäni eri tilanteissa…
https://sites.google.com/view/keijokullervonsivusto/home?fbclid=IwAR2txtXzCD7cac_3glkQJX84CQ4hXA5PLcp-HGD4egIDawcm92z-RcFZ7dc
Kirjoitin koko tutkielmani sielunvirran menetelmällä ts. automaattikirjoituksella kokonansa… Koko ajan minulla kirjoittaessani oli tunne, että jostain hyvin kaukaa saan aivoituksiini ko. materiaalia… Sana sanalta jäljensin ko. paperille kuulakärkikynällä ja sanojen ajallinen väli oli juuri niin pitkä, että sain edellisen sanan kirjoitettua, tuli seuraava sana mieleeni (jokaisesta lauseesta tuli myöhemmin luettuna inhimillinen jopa järkeväkin).
Siksi koin kirjoitettuun tekstiini vedoten aiheelliseksi ottaa ajatuksen käsiteltäväksi, että ’jokainen Galaksi tukee toistaan’?
Tässä minun tapauksessani kirjoitin Andromedan Galaksista… Toisaalta otin kannan tämän ketjun alussa, että yksittäinen aivosolu atomeineen vastaa jollakin tasolla koko universumimme yhtä Galaksia?
Jotenkin koen, että koko universumimme pyrkii muodostamaan jäljennöksiä itsestään mm. maapallolle, mutta myös muihin Galakseihin… Tästä ajatuksesta ei ole kovin pitkä matka siihen, että jokainen Galaksi tukee ja opastaa viereistään galaksiakin?
Taidan ’yllä’ toistaa itseäni, mutta noin olen asiani ymmärtänyt? Jospa tosiaan koko universumimme On johdettua tapahtumaa koko ajan päämääränä kehittyminen, kasvaminen uusiin mittoihin ym. vastaavaa?”

Muisto Keijo Kullervo

PS. Olen nyt melkein 80 vuotias

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu