Lisää tutkielmastani…

Tämä uusintana ajankohtaisuutensa vuoksi:

Tässä alla näyt ’tutkielmastani’ osasta kuusi:
Pikku ’piru’ hykertelee tyytyväisenä:
– Nyt ne tulevat ne ihmisten pojat sieltä naapuri planeetalta! Ehkä saan heidän kalloihinsa mahtumaan pari oman planeettani viisautta! Ehkäpä he kertovat jotain tuosta sinisen kirkkaasta tähdestä, joka niin kiehtoo mielikuvitustani!
Eiköhän ne tule ystävinä nuo ihmisen pojat? Miksi muuten ne olisivat niitä robotteja lähettäneetkään? Olisivathan ne voineet lähettää tänne vaikkapa pommin jos ne olisivat halunneet sotia naapuriaan vastaan?
Rauhan omaisen rinnakkain elon minäkin, Mars planeetan piru (onhan minulla toinenkin nimi) tunnustan, kunhan vain muistavat ajattelun vapauden!
Olen minäkin käynyt siellä sinisessä tähdessä (maaksihan he sitä sanovat) tutkimassa ja tutkailemassa. Olen myös yrittänyt löytää ystäviä ’Luojaani’ vedoten! Ehkäpä olen niitä saanutkin!
Tuleehan ’Braun’ vastaani! Suuri ’Luoja’ on antanut mieltä ihmisten pojillekin jotta tulisivat tervehtimään…
Yleensä aloitteen tekee ’Braun’! Hän muistaa turhan itsepäisyyteni. Silloin yritin osoittaa ’maalle’ osaavani minäkin. Nyt olisin valmis tuntemaan toisinkin päin!
Voin sanoa:
– Ihmisten pojat viisastukoon siitä mitä osaan! Näin saan rauhan tunteen levottomaan sieluuni. Haluan auttaa nyt enkä enää uhota tiedoillani ja taidoillani. Ihmisten pojat viisastukoon siitä mitä osaan!
Vaaleanpunainen ’Taivas’ kiehtoo mieltäni! On totta, että sanoisin sen täällä toisin. Olen kuitenkin opiskellut ihmisten poikain kieltä ja tiedän, että nuo sanat ovat politiikkaa!
Eikä suinkaan siksi, että ne sanat saisivat siitä lisää väriä, vaan siksi, että Sana ja politiikka voisivat yleensä ymmärtää toisiaan!
Niin! Politiikka – tuo kumma sana? On olemassa monen laista politiikkaa, mutta myös monen laisia ’Lain’ laatijoitakin! Ja kaikki, huomaa kaikki, ajattelevat, että ”tämä politiikkani johtaa siihen tulokseen, joka on asialleni eduksi!
Ja vielä lisäksi:
– Asiani on ’Pyhä’!
Onhan jokaisella politiikoilla ihanteensa ja humanitääriset pyrkimyksensä?
Mielenkiintoisia olettamuksia on politiikoista! Miltähän tuntuu puristaa ’robotin’ käsivarsi laitteistoa mielistelevä hymyn häivä kasvoilla?
Sitten sen jälkeen tuijottaa kameran linssiin  ja lausua tervetuliaissanat tuolle metallimöykylle samalla tietäen, että ne sanat tehoavat, kunhan odotat neljä- viisikymmentä minuuttia!
Tehon tunnushan on se, että tajuaa mitä on saanut aikaan toisessa yksilössä ja häneen nähden!
On totta ja myönnän, mestarisaavutus tuo ’robottinne’ tulo omaa planeettani pintaa möyryämään!
Mitähän itämaan tietäjät tuumivatkaan maistellessaan erämaan hiekkaa ja etsiessään ulospääsytietä  aution maan osan, sen hiekka dyynien keskeltä?
He varmaankin saavat viestin hermostoonsa aiheena ’hiekanjyvä’ ja sen merkitys ihmiskunnalle maailmankaikkeudesta katsoen!
Kyllä kai kaikki itämaan tietäjätkin omistavat kaikkeutensa?
Niin! Myönnän! Pieniähän me olemme ’Luojamme’ näkövinkkelistä katsoen? Ehkä siksi haluamme näyttää vähän suuremmilta! Sehän todistaa rakkauttamme ’Luojaamme’ kohtaan!
Samastuuhan ja haluaa samastua lapsetkin omiin vanhempiinsa?
Minäkin uskon Jumalaan, tuohon ’Kaikkivaltiaaseen Taivaan ja maan Luojaan’!  Eikä sillä Taivaan ja maan , tarkoitan Mars planeetan pintaa, värillä ole väliä kunhan ne ovat olemassa!
Odotan jännittyneenä kuinka ihmisten pojat  tulevat tutkailemaan aiheella:
”Kuinka teen sovinnon ’naapurini’ nähden!”

Muisto Keijo Kullervo

PS. Yllä oleva kirjoitettuna jo vuonna 2013

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu