Absoluuttiset alfa-henkilöt?

Alfa-henkilö käsitetään usein ehkä väärin. Alfa-henkilö ei ole välttämättä sosiaalisuuden keskipiste, vaan hänellä on tarkasti rajattu lähipiiri. Väitän useimpien alfa-henkilöiden olevankin niin vahvoja, että he sietävät yksinäisyyden ja oman tien kulkemisen. Alfa-henkilöiden maagisuus perustuu just heidän ajatukseen vapaudesta hyvänlaiseen elämään, eikä aito alfa ala taistella suosiostaan milloinkaan, koska hän voi hyväksyä realiteetit sellaisinaan. Rakkaus on totuus ja aito alfa-henkilö on lähes totuuden ilmentyvä, jos ei oteta tunteellisen ihmisen mielialavaihtelua huomioon.

Usein alfa-henkilöön liitetään käsitys vallasta ja asemasta, eikä se voi olla väärin ajateltu, mutta itse uskon alfojen maagiseen johtajuuskykyyn jopa ilman sosiaalista elämää. Siksi me puhumme edesmenneistä alfa-henkilöistä yleensä aina hyvin kunnioittavaan sävyyn, vaikka heidän arvoaan ei olisikaan täysin kiistatta aikalaisten toimesta tunnustettu. Alfa-yksilöt ovat ehdottoman tiedon rakastajia ja kaiken hyvänlaisen motivaation perustaa yhteiskunnallisessa rakenteessa. Nykyisen informaatioteknologian aikakaudella tiedetään jo lähes takuuvarmasti, keneltä kukin käskynsä ja motivaationsa saa eli olemme jo paljastuneet. Onhan se selvä asia, jos emme omaa mitään omia ajatuksia, vaan kopioimme lauman jäseninä alfa-henkilöiden tuotoksia ja viisautta – paljastumme lopulta kuitenkin.

KimmoHoikkala

Olen 42-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu