Argentiina on jalkapallon maailmanmestari vuonna 2022!

Käsittämätön MM-finaali! Molemmat joukkueet halusivat voittaa sen jälkeen kun Mbappe #10 tasoitti pelin 2-2 tilanteeseen. Jatko-ottelussa Messi #10 luuli ehkä jo ratkaisseen pelin 3-2 maalilla, mutta Ranska sai loppuun rangaistuspotkun Argentiinan puolustuksen pallon käsisuojauksen takia ja Mbappe laittoi rankkarin varmasti sisään. Rankkarikisassa Mbappe vielä onnistui ja Messi tasoitti kisan. Lopulta voiton takuumies Argentiinalle oli ulottuva maalivahti Martinez. Huikea MM-finaali, jossa oli vielä aivan viimeisillä hetkillä jatko-ottelussa huikea Ranskan maalipaikka.

Messi oikeastaan tarjoili Ranskalle mahdollisuuden tulla peliin takaisin, koska Messi menetti pallon keskialueella, josta Ranska iski kuten kobra Mbappen päättäessä hyökkäyksen 2-2 tasoitusmaaliin. Argentiina voitti silti nähdäkseni ansaitusti maailmanmestaruuden ja World Cup pokaalin. Ehkä Argentiinan ensimmäisen pelin häviö Saudi-Arabialle oli opettavainen ja joukkueen herättävä ottelu, vaikka olihan Hollannilla puolivälierässä hyvä mahdollisuus tiputtaa Argentiina, mutta rangaistuspotkukisa meni silloin Argentiinalle!

Onnea Argentiina ja Messi!  Messi nousi nyt viimeistään yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista Pelen ja Maradonan rinnalle!

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu