Eräänlainen kuntoutumistarina esitelmäni korona-ajassa

Sosiaalinen eriarvoisuus on pahentunut koronan myötä yhteiskunnassamme ja myös siksi haluan puhua nyt oman kuntoutumistarinani vaikeasta mielenterveydellisestä häiriöstä kuntoutumisesta. Toivottavasti puheeni luo toivoa muille kuntoutujille ja antaa myös vinkkiä hoitotahoille. Monet pitkäaikaissairaat ovat jääneet psykiatriassa lähes kokonaan yksin koronapandemian aikakaudella ja sekin sosiaalisuus mikä meillä ennen koronaa oli on monilla leikkaantunut lähes kokonaan pois. Myös nuorison piirissä mielenterveydellinen jaksaminen on koetuksella, koska monet nuorison riennot ovat koronatauolla. Nyt tarvitaankin enemmän me-henkeä ja toiveikkuutta, että tästäkin ajan kanssa selvitään ja siksi halusin nyt puhua omankin kuntoutumistarinani julkisesti YouTubessa.

Olen pitänyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijana luentoani monissa eri paikoissa kuten Mielenterveysmessuilla, Turun kirjastotalon auditoriossa, Tampereen vanhalla kirjastotalolla ja Psykiatripäivillä.

Kyseisen esitelmän diat vuodelta 2018 löytyvät seuraavan linkin takaa:
https://kuviajamuutamukavaa.blogspot.com/2021/02/eraanlainen-kuntoutumistarina-diat.html

Esitelmäni YouTubessa puhuttuna:

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu