Ignooraaminen eli toisen huomiotta jättäminen US-blogipalstan keskusteluissa?
Itse ajattelen, että parempi antaa palautetta sekä myönteistä että kielteistä aina kun siltä oikeasti tuntuu. Toisaalta olen huomannut nykyään US-blogipalstalla viime vuosina niin paskantärkeätä porukkaa, että he tarkoituksella jättävät vuorovaikutuksen väliin etenkin minunkaltaisten skitsofreenikkojen kanssa. Olkaa vain omassa ylemmyydessänne rauhassa, koska aion valikoida jatkossa entistä tarkempaa blogit joita klikkaan auki. Olen pitänyt ja pidän edelleen US-blogipalstaa yhteisöllisenä paikkana, enkä julistuksellisena pätemispaikkana, vaikka keskustelu ja aito vuorovaikutus on 10 vuoden aikana vähentynyt huomattavasti täällä entisellä nettifoorumin tapaisella blogiareenalla.
Itse haluan huomioida omat kommentaattorini jatkossa paljon paremmin täällä US-blogeissa, vaikka en voi sitä edellyttää muilta tärkeämmiltä kirjoittajilta, niin olisihan se kiva että muutkin kansalaiskeskustelijat näkisivät merkitystä myös kommenttiviesteillä. Olen huomannut pitkällisen nettikirjoittaja urani aikana, että reagoimatta jättäminen kysyy enemmän psyykkistä voimaa kuin reagoiminen. Olen itse ainakin psyykkisesti tasapainoisempi kansalainen ja nettikirjoittaja, kun päästän höyryt foorumeille ja saan asiat halki-poikki-pinoon tyylillä käsitellyksi. Vain kirjoittajan henkilökohtainen erinomaisuus ja toisten väheksyntä saavat heidät vaikenemaan, vaikka voinen itsekin alkaa tosiaan käyttää harkintaa, jos blogien kommentoinnista tulee paha mieli eli on kuin tuleen huutelisi. Itselleni ei ole vaikeaa jättää tietyt näkyvät persoonat lukematta US-blogeissa, joten asia lienee käsitelty.
Ainakin minä ignoraan sellaiset henkilöt, jotka alkavat latelemaan henkilökohtaisuuksia silloin kun tunne voittaa järjen.
Ihan yleismaailmallinen ilmiö, ja helposti havaittavissa tuolla puheenvuoron puolellakin.
Ilmoita asiaton viesti
Näinhän se on, juu.
Ilmoita asiaton viesti
Uuden Suomen blogipalstoilla oli aikoinaan enemmän yhteisöllisyyden tunnetta, arvatenkin Niklas Herlinin ansiosta. Nyt sitä kokee vähemmän, ehkä syynä on blogistin mainitsema faeces-tekijäkin.
Ilmoita asiaton viesti
Niklas antoi tosiaan ehkä foorumin rehottaa hieman vapaammalla tyylillä tai mistä lie johtui se ilmiö?
Ilmoita asiaton viesti