Ignooraaminen eli toisen huomiotta jättäminen US-blogipalstan keskusteluissa?

Itse ajattelen, että parempi antaa palautetta sekä myönteistä että kielteistä aina kun siltä oikeasti tuntuu. Toisaalta olen huomannut nykyään US-blogipalstalla viime vuosina niin paskantärkeätä porukkaa, että he tarkoituksella jättävät vuorovaikutuksen väliin etenkin minunkaltaisten skitsofreenikkojen kanssa. Olkaa vain omassa ylemmyydessänne rauhassa, koska aion valikoida jatkossa entistä tarkempaa blogit joita klikkaan auki. Olen pitänyt ja pidän edelleen US-blogipalstaa yhteisöllisenä paikkana, enkä julistuksellisena pätemispaikkana, vaikka keskustelu ja aito vuorovaikutus on 10 vuoden aikana vähentynyt huomattavasti täällä entisellä nettifoorumin tapaisella blogiareenalla.

Itse haluan huomioida omat kommentaattorini jatkossa paljon paremmin täällä US-blogeissa, vaikka en voi sitä edellyttää muilta tärkeämmiltä kirjoittajilta, niin olisihan se kiva että muutkin kansalaiskeskustelijat näkisivät merkitystä myös kommenttiviesteillä. Olen huomannut pitkällisen nettikirjoittaja urani aikana, että reagoimatta jättäminen kysyy enemmän psyykkistä voimaa kuin reagoiminen. Olen itse ainakin psyykkisesti tasapainoisempi kansalainen ja nettikirjoittaja, kun päästän höyryt foorumeille ja saan asiat halki-poikki-pinoon tyylillä käsitellyksi. Vain kirjoittajan henkilökohtainen erinomaisuus ja toisten väheksyntä saavat heidät vaikenemaan, vaikka voinen itsekin alkaa tosiaan käyttää harkintaa, jos blogien kommentoinnista tulee paha mieli eli on kuin tuleen huutelisi. Itselleni ei ole vaikeaa jättää tietyt näkyvät persoonat lukematta US-blogeissa, joten asia lienee käsitelty.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu