Ihastumiskokemukset ovat yleisiä kaikilla tunteellisilla ihmisillä!

"Oma kokemus ratkaisee meidän suhtautumisemme muita ihmisiä kohtaan ja tätä pitäisi jokaisen ymmärtää kunnioittaa!"

Joskus tietyntyyppinen ihminen paljastaa ihailunsa hyvinkin vähin sanoin lähisuhteissa. Joskus riittää, että ihailun kohde pelkästään mainitaan keskustelussa. Tämä on kai melko suomalainen käyttäytymistapa? Itse en pidä tätä huonona asiana, vaikka toisen ymmärrys voi omaa ihastusta kohtaan jäädä vaillinaiseksi.

Toivon, että tunneherkkiä ihmisiä arvostettaisiin enemmän rohkeudessa ja avoimuudessa, koska monet tunneherkät ihmiset ovat käsittääkseni hyvin herkkiä ihastumaan, varsinkin jos oma parisuhde on huonohko eikä vastaa omaa ihannetta. Silti jopa vahva ihastuminen antaa usein väärän kuvan toisesta henkilöstä, eikä se aina kerro edellytyksistä asua pariskuntana.

Lopulta jokainen parisuhde vaatii sitkeyttä, ymmärrystä ja sitoutumista!

Lopuksi vielä omakohtaisesti…

Jonkinlainen kaipuu minulla on persoonassani melko vahvaa, mutta se ei haittaa minua liiaksi. Moni muisto vaivaa mieltäni, vaikka olisikin ollut kyse jopa romanttisista tilanteista. Olen kai ollut niin rakkauden- ja myötätunnonkipeä, että olen rakentanut oman fantasiamaailman jota olen vaalinut näihin päiviin saakka. Vaikea arvottaa eri kaukoihastuksia elämän varrelta, kun kyseessä on kuitenkin hieman samanlainen tilanne. Sehän kaukoihastuksissa on aina raskasta, kun haluaisi just tietyltä naiselta tietynlaisen huomionosoituksen, mutta sitten ei kuitenkaan välttämättä haluakaan.

KimmoHoikkala

Olen 41-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu