Kaukorakkauteni, lapsuuden ihastus ja tunne rakkaudesta?

Itse olen kaksi kertaa elämäni aikana hairahtunut suht vaikeaan kaukorakkauskokemukseen. Lisäksi lapsena minulla oli ihastumisia tyttöjä kohtaan ja ajattelin silloin paljon just näitä tyttöjä. Ensimmäinen oikein diagnosoitu kaukorakkauskokemus alkoi minulla Pirkkalassa asuessani vuosituhannen vaihteessa kotimökkini naapurintyttöä kohtaan.

Silti ajattelen, että kotimökkini naapurintyttö tiesi mitä teki eli hän sai minut ihastumaan itseensä tarkoituksellisesti. Toinen kaukorakkauskokemus minulla oli pop-artisti Ellie Gouldingia kohtaan vuoden 2015 alussa ja sekin tapahtui ihan sen takia, koska olin saanut käsityksen Twitterissä, että Ellie oli minusta kiinnostunut vuoden 2015 tammikuun puolivälin paikkeilla.

Lapsena ihastuminen oli omalla kohdallani hyvin vilpitöntä ja läheisin tämän kaltainen ihastuminen viime vuosilta minulle sattui vuoden 2019 alkuun täällä Oulu Rajakylässä. Lapsena kykenee ihastumaan sisäisen tunteen ja ajattelun perusteella, mutta aikuinen mies ei kykene rakastumaan ilman selviä naisen eleitä tai väärinkoettua tulkintaa naisen olemuksesta. Lapsen ihastuminen on siis enemmänkin kaukoihastumistaipumusta omaava kokemus, vaikka joskus lapset voivat olla henkisesti ikätasoaan paljon kehittyneempiä.

Kiitos kaikille rehellisille tytöille ja naisille minua kohtaan, vaikka et tunneasioitasi suoraan minulle tai kellekään kertoisikaan. Tavallaan haluan ymmärtää myös naisten valheet rakastumistunteissa itseäni kohtaan. Liikutun edelleen hyvin vahvasti, kun mietin, että joillakin tytöillä on vielä paljon herkemmät ajatukset kuin itselläni, vaikka koen olevani tunteellisesti herkkä mies.

Toivon halua ymmärtää itseäni tällaisena miehenä ja haluan siksi ymmärtää myös sinua rakas nainen, joka tätä luet. Ymmärrys jäänee silti vajaaksi kummallakin suhteessa toiseen ja siksi haluan uskoa alkuperäiseen tunteeseen, koska olethan varsin upea nainen, kun minäkin sinuun saatoin ehkä jopa rakastua! Rakkauksia tulee ja menee jos mielentila on kuten pitääkin. Parisuhde vaatii paljon muutakin kuin rakkautta eli haluan luottaa tunteeseeni ja kiittää hienoista tuntemuksista juurikin naisia elämäni varrelta vielä kerran.

Olet syy siihen, että haluan käyttäytyä hyvin vaikka en ehkä aina siihen vieläkään erilaisissa mielentiloissa kykenekään. Tunne ei voi olla vilpittömän hyvänä kaiketi koskaan lopulta väärä ja voisiko rakkauden tunne joskus saada itsessäänkin rakastumaan – ehkäpä niinkin! Itse en ole koskaan pitänyt itseäni rakkauden olemuksena, mutta se että joku nainen näkee minussa rakkautta on pakosti lähtenyt liikkeelle rakkaudesta! Kiitos naiset ja tytöt tänä tyttöjen päivänä 2020. Luota tunteeseesi ja elä vapaasti hyvänlainen elämä. 🙂

KimmoHoikkala

Olen 42-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu