Marginaalisen some-julkaisijan asema on kiittämätön paikka helvetissä

Some-julkaisija on ollut vielä viime vuosinakin täysin suojaton monia vaikutuksia vastaan. Moni sosiaalisen median käyttäjä haluaisi hyötyä jopa marginaalisten some-julkaisijoiden tarjoamasta huomiosta.

Kukaan ei ole esimerkiksi minua juuri koskaan some-julkaisuiden perusteella kiittänyt minua suoraan eli ajattelen nyt, että räävittelyä ja pilkkaa olen saanut niskaani ja vain hyvin harvoin mitään positiivista palautetta. Olisi kiva, kun omiin avoimiin julkaisuihini reagoitaisiin jatkossakin avoimesti, eikä piilossa yksityisyyden asetusten myötä. Toki kiusanhenget pyrin poistamaan automaattipalautteiden laatijoina, koska en ole sosiaalisessa mediassa itseäni kiusaamassa vaan lähinnä keskustelemassa ja aikaani viettämässä.

Alla kaksi kuvakaappausta vuoden 2017 elokuulta, jolloin taisin olla suosioni huipulla sosiaalisessa mediassa, vaikka itse en siitä tiennyt mitään ilman erään ystäväni lähettämiä kuvia. Liki koin risumiehen kohtalon jossain määrin ja haluan varoittaa kaikkia julkisena some-julkaisijana toimimisen vaaroista vielä kertaalleen!

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu