Pikaihastumiset ovat osa romanttisen henkilön elämää!

Voiko pikaihastuminen tapahtua ikkunan takaa katseiden välityksellä? Olen miettinyt, kun joskus mielestäni joku nainen on jopa minua katsonut ohitse menneestä autosta. Itse olen niin herkkä mies, että voin ihastua jopa auton sisällä olevaan naiseen. Riittää kun saan omasta mielestä signaalin kyseisen naisen hellistä ajatuksista itseäni kohtaan. Toisaalta näin pintapuoliset ja nopeat ihastumiskokemukset eivät jätä itselleni kovinkaan pitkäaikaista muistijälkeä.

Tänään taisi tapahtua itselleni just taas vaihteeksi tämä ruudun takaa pikaihastuminen ja siksi se nyt tuli mieleeni potentiaalisena elämäntapahtumana. Hänen päänsä kääntyi auton mennessä poispäin säilyttäen katseen minussa tai lähellä minua, eikä välittömässä läheisyydessäni ollut muita henkilöitä. Kyllä se on pakko olla totta, että itseni kaltainen henkilö voi pikaihastua jopa lasin takaa, varsinkin jos on kohtaamista ennen nähnyt kyseisen naisen ihan läheltä. Voihan pelkkään puheääneenkin ihastua jne. Ihminen on ihmeellisen monipuolinen aistija.

Silti melko vähän pikakiintymyksen mahdollistavista elämäntilanteista käsittääkseni puhutaan julkisesti! Olen melko analyyttisenä ja loogisena miehenä halunnut tietää varmaksi ihastumistunteiden molemminpuolisuuden. En voi muuta sanoa muiden ihmisten huomiokyvystä loogisesti ajateltuna, kun huomaat jopa uudenkin ihastuttavan tuttavuuden luonnollisessa ympäristössä, niin on varsin todennäköistä että oman huomiosi kiinnittänyt henkilö huomaa myös sinut.

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Reagoimattomuus ei ole välttämättä reagointia, jos mielentila on valmis olemaan reagoimatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu