Puhelinkeskustelut ovat elämän eliksiiriä!

Kuulin tämän päivän nuorisokanava YLEX iltapäivälähetyksessä rajua morkkaamista ja ymmärtämättömyyttä puhelimessa puhuvia kansalaisia kohtaan. Herää kysymys, että onko YLEX nuoriso nykyään täysin kyvytöntä jengiä sosiaalisesti? Kyllähän Ylex toimituskunta hakee tiettävästi kilpaa tykkäyksiä eri sosiaalisen median alustoilla.

Ikävää, että nuoriso ei ilmeisesti enää ymmärrä aidon sosiaalisen kohtaamisen tärkeyttä osana elämää. Sosiaalinen media ei ole aitoa elämää, vaikka se useimmalla on osa sitä, mutta puhelin välityksellä pääsee jo paljon lähempään vuorovaikutukseen toisen henkilön kanssa. Onko tänään radiossa kuulemani signaali nuorison puhumattomuudesta sitten korreloiva nuorison lisääntyneisiin etenkin lieviin mielenterveydellisiin ongelmiin?

Minulle saa soittaa palautteita kuka haluaa ja milloin vaan! Moni nykynuori ei ehkä edes tietä, että ennen vanhaan jokaisen puhelinnumero oli katalogissa eli puhelinluettelossa arvonimen kanssa. Tässä lopuksi julkaisen vielä oman nimeni puhelinluettelotyylillä!

 

Kimmo Hoikkala 041-3155848

varhaiseläkeläinen, tekn. yo., metallityömies

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu