Uskonto Enbuskelle

Valtakunnan kuuluisin semi-älykkö Tuomas Enbuske kertoo kolumnissaan halusta kääntyä teistiksi. Uskoon paukahtaminen on käsittääkseni älykkäälle liberaalille yhtä “helppoa” kuin sinisten kansanedustajan läpimeno seuraavissa vaaleissa, mutta yritetään.

Pitäydyn abrahamilaisissa uskonnoissa, koska niistä minulla on eniten tietoja ja oletettavasti sinullakin Tuomas, koska olet kasvanut protestanttisessa  “wannabe” – teokratiassa.

Abrahamilaisissa uskonnoissa keskeistä on seksuaalisuuden ja muiden lihallisten ilojen demonisoiminen, en usko että sinun kaltaiselle syntisäkille on mahdollista kääntyä mihinkään näistä yleisimmistä suuntauksista, toisekseen näissä uskonnoissa kyseenalaistaminen ja sarkastiset huomautukset ovat yhtä suosittuja, kuin Teuvo Loman laulamassa Helsinki cityboyta Juhanin rippijuhlissa. Lentäisit lahkosta herkemmin, kuin evoluution perusteet helluntailaisen oppimäärästä.

Sen sijasta että ryhtyisit palvomaan pedofiliaa harrastavaa profeettaa, lähi-idässä ylösnoussutta timpuri zombieta tai  massoittain lapsia lahtaavaa timpurin iskää, on olemassa eettisempi vaihtoehto. On olemassa jumalolento joka arvostaa demokratiaa, humanismia, yksilön-oikeuksia, rock-musiikkia, sarkasmia, tiedettä, humanismia, seksuaalisuutta ja kaikkea muuta sitä mitä onton sielun omaava ylipalkattu kolumnisti kaipaa.

Noitukaamme: Lucifer, oi sinä vapautemme puolesta taisteleva Jumalallinen marttyyri, joka puolestamme taistelet katkeraan loppuun asti taivaallista tyranniaa vastaan, jotta jokainen joka sinuun uskoo, voi masturboida ilman omantunnontuskia. Ota Tuomas lähellesi ja osoita hänelle oikea suunta elämälleen. Herätä se synnistä kytevä lämmin hekuma Enbusken sielussa liekkeihin, jotta jatkossakin saisimme lukea syntisiä, semi-älykkäitä, sarkastisia ja oivaltavia kolumneja. Satan rules!     

 

kuoppari

Vuonna -76 syntynyt arvoliberaali "wannabe" muusikko, Yhteisöpedagogi ja marginaalisuomalainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu