Hei. Ei mikään uusi uutinen.

Antikristus on täällä; maan päällä. Kirjasta; VOIMAA joka päivälle, Billy Gaham   1. lokakuuta  Riemuvoitto murhenäytelmästä Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä. Jaak. 1:7

* Avain murhenäytelmän ymmärtämiseen on ymmärtää sen alkulähde. Kuolema, kipu ja kaikki muutkin murhenäytelmät ovat tulleet tähän maailmaan synnin takia. Kun Adam ja Eeva lankesivat paratiisissa syntiin, he eivät vain tehneet jotain mitä Jumala oli kieltänyt heitä tekemästä. He nousivat ajatuksin, sanoin ja teoin räikeään, avoimeen kapinaan Jumalaan vastaan, joka oli luonut heidät ja täyttänyt kaikki heidän tarpeensa. He väittivät Jumalaa valehtelijaksi ja uskoivat sen sijaan paholaista. He antoivat periksi kiusaukselle olla ”Jumalan kaltaisia” (1. Moos. 3:5).

Jokainen hautausmaa, jokainen sairaala, jokainen vankila ja oikeussali todistaa tuon kapinan perintöä. En suinkaan ymmärrä täysin, miksi Jumala sallii pahaa tapahtua. Mutta pahaa tapahtuu, koska elämme pahassa maailmassa. Älä ikinä väheksy synnin tuhoavaa vaikutusta.

Mikä oli synnin suurin murhenäytelmä? Risti- sillä ellei Jeesuksen olisi tarvinnut kuolla synnin takia, ei Hänen olisi tarvinnut kuolla lainkaan. Mutta Kristus sai riemuvoiton murhenäytelmästä, ja niin saamme mekin- Hänen ansiostaan.  Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu