Hei. Kun hyvää saa,

niin eteenpäin jaa. Se noteerataan kerran taivaassa ja auttaa sinua ajan vaivassa. Kirjasta; VOIMAA joka päivälle, Billy Gaham   Katoamaton aarre   Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Matt. 6:20   *Jokin aika sitten kaksi vanhaa ystävystä oli kuolemaisillaan. Toinen heistä oli rikas, toinen köyhä. Rikas mies ei tuntenut Kristusta, mutta köyhä mies oli kirkkaasti uskossa. Eräänä päivänä tuo rikas mies sanoi eräälle toiselle ystävälleen: ”Kun minä kuolen, minun on jätettävä kaikki rikkauteni. Kun ystäväni kuolee, hän menee sinne missä hänen rikkautensa on.”

Näihin pariin lauseeseen rikas mies kiteytti heidän vastakohtaisuutensa. Hänellä oli kaikkea mutta ei todellisuudessa mitään; sen sijaan mies, joka ei omistanut mitään, omisti todellisuudessa kaiken. Nämä kaksi miestä kuvaavat osuvasti sitä mitä Jeesus osuvasti sanoi opetuslapsilleen: ”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle… Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen… Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.” (Matt. 6:19-21)

Merkitseekö se, että meidän pitää luopua kaikesta mitä meillä on? Ei, ellei Jumala selvästi käske meitä niin tekemään. Se merkitsee, että meidän tulee luovuttaa kaikki mitä meillä on ja koko elämämme Kristukselle ja asttaa Hänen tahtonsa kaiken muun edelle.  Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu