Parasta nousuhumalamusiikkia vuodesta 1974

Parasta nousuhumalamusiikkia on mielestäni ollut julkaisuvuodestaan Sparks yhtyeen ”Kimono My House”. Levy alkaa bändinsä yhdellä suurimmalla hitillä ”This town ain’t big enough for both of us”.  Biisi alkaa eteerisesti alkavalla yksinkertaisella ja hypnoottisella diskatissa soitetulla pianoriffillä. Sitten ääneen tulee laulaja Ron Mael jonka  hysteerinen  falsetti alkaa hokea: ”Zoo time is she and you time, the mammals are your favourite type…” Sen jälkeen massiiviset sähkökitarat jyrähtävät käyntiin ja kappale svengaa kuin palava kaatumatautinen, edesmennyttä rockjournalisti Waldemar Walleniusta lainatakseni. Kappaleiden nimet ovat mielestäni klassikkoja jo nimeltään: ”Falling in love with myself again”, ”Here in Heaven (without you)”, ”Thank God it’s not Christmas” jne. Yhdessä kappaleessa  – Talent is an asset – luvataan että suvun nero Albert hoitaa suvun raha-asiat kuntoon. Levy päättyy kappaleeseen ”Equator”. Tässä laulaja on tehnyt treffit naisen kanssa siis päiväntasaajalle klo 3 iltapäivällä maaliskuun 10. ja valittaa kun treffikumppani ei ilmesty paikalle.

Suosittelen lämpimästi levy hankkimista ja että laitat se soimaan kun avaat toisen oluen tai kaadat toisen viinin. The Sparks yhtyeestä lisää

https://en.wikipedia.org/wiki/Sparks_(band)

LassiLappalainen
Riihimäki

Aatemaailmaltani olen sitoutunut.
Vakaumukseni estää kättelemästä miehiä, jotka eivät kättele naisia.
Joudun omituisten kommenttien johdosta lisäämään tähän syntymävuoteni. Se on 1956. En ole siis edes keski-ikäinen millään kriteerillä. Olen vanha! Ja ainakin minun elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu