Ihmisen todellisen luonteen näet pelaamalla golfia hänen kanssaan – Tarua vai totta?

Voiko ihmisluonteen syvyyksiin päästä pelaamalla golfia yhdessä? Sanonta ”Ihmisen todellisen luonteen näet pelaamalla golfia hänen kanssaan” viittaa siihen, että tämä perinteinen harrastus paljastaa enemmän kuin ensisilmäyksellä näyttäisi. Kirjoitin aiheesta laajemman englannin kielisen artikkelin ”To find a man’s true character, play golf with him – Discover the power of self-analysis and personal growth”, jossa pohditaan syvemmin tätä aihetta.

Golfkenttä tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit nähdä toisen ihmisen reaktiot voittoihin ja tappioihin, pelaamisen paineen alla sekä kuinka hän kohtelee pelikumppaneitaan. Monet pelaajat kertovat, että golf paljastaa heidän luonteenpiirteensä, kuten kärsivällisyyden, urheiluhenkeä ja jopa rehellisyyden.

Kun pelaa kierroksen golfia toisen kanssa, voi havaita, miten he käsittelevät vaikeita tilanteita ja kuinka he suhtautuvat sääntöihin. Onko pelaaja reilu ja kunnioittava muita kohtaan vai pyrkivätkö he voittamaan keinolla millä hyvänsä?

Golfin pelaaminen voi myös paljastaa, kuinka ihminen hallitsee tunteitaan. Onko hän maltillinen vai altis raivokohtauksille? Kuinka hän reagoi epäonnistumisiin ja pettymyksiin?

Kaiken kaikkiaan golfkierros voi tarjota syvemmän näkökulman ihmisen luonteenpiirteisiin ja antaa viitteitä hänen arvoistaan ja asenteistaan. Tämä ei tarkoita, että golf olisi ainoa tapa arvioida ihmistä, mutta se voi olla hyödyllinen työkalu, joka paljastaa enemmän kuin pelkkä ensivaikutelma.

Laita oma kommenttisi tai kokemuksesi onko tämä tarua vai totta!

 

 

lassipensikkala

Lassi Pensikkala - asun perheeni kanssa päiväntasaajalla Ecuadorissa Tyynenmeren rannikolla. Olen kansainvälisen kaupan konsultti, yrittäjä ja kirjoitan matkustamiseen, golfiin ja liike- ja urheilupsykologiaan liittyviä artikkeleita.

Tehtäväni on auttaa yrityksiä löytämään uusia markkinoita, uusia asiakkaita ja liikemahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

My task is to help the companies to find new markets, new clients and business opportunities in Latin America and Europe. I speak Finnish, Swedish, Spanish, German and English.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu