Miten tekoäly vaikuttaa älyttömään matkailuun?

Näin tekoäly itse vastaa: ”Tekoäly voi vaikuttaa älyttömään matkailuun monin tavoin. Se voi tarjota matkailijoille älykkäitä suosituksia matkakohteista ja aktiviteeteista niiden mieltymysten perusteella. Lisäksi tekoäly voi auttaa matkailijoita löytämään parhaat lentotarjoukset, hotellit ja ravintolat. Matkailijoille voidaan tarjota virtuaalisia matkaoppaita, jotka hyödyntävät tekoälyä tarjoamalla tietoa paikallisista nähtävyyksistä ja kulttuurista. Lisäksi tekoäly voi auttaa matkailijoita kielimuuriin liittyvissä haasteissa tarjoamalla käännösapua ja kommunikaatiotukea. Kaiken kaikkiaan tekoäly voi parantaa matkailijoiden matkaelämystä ja tehdä matkailusta älykkäämpää ja sujuvampaa.”

Eli tekee aivan samaa mitä matkailuala on tehnyt vuosikymmenet. Sen sijaan tekoäly tai robotti ei voi matkustaa, lentää, ajaa autoa, käydä punaisten lyhtyjen kujilla, juoda olutta, nauttia kevätauringosta Cannesissa tai pulpahtaa Karibian aaltoihin. Parhaat sisäpiirin matkavinkit eivät perustu pitkään listaan faktoja, vaan matkakokemuksiin ja elämyksiin.

 

 

lassipensikkala

Lassi Pensikkala - asun perheeni kanssa päiväntasaajalla Ecuadorissa Tyynenmeren rannikolla. Olen kansainvälisen kaupan konsultti, yrittäjä ja kirjoitan matkustamiseen, golfiin ja liike- ja urheilupsykologiaan liittyviä artikkeleita.

Tehtäväni on auttaa yrityksiä löytämään uusia markkinoita, uusia asiakkaita ja liikemahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

My task is to help the companies to find new markets, new clients and business opportunities in Latin America and Europe. I speak Finnish, Swedish, Spanish, German and English.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu