Kun presidentinvaalit lähestyvät…

Kuinka moni meistä on joskus miettinyt, ”Mitä jos valitsen väärän ehdokkaan? Entä jos en tunnista supersankaria joukosta?”

Olisihan sentään hyvä, että Suomen seuraava tasavallan presidentti erottuisi joukosta kuin tarunhohtoinen hahmo kansamme taivaalle, hän olisi kuin sadun sankari, joka saapuisi kansamme tueksi ja yhtenäisyytemme lähteeksi. Hän olisi suomalaisuuden ylpeys ja kaipaus menneeseen aikaan, yhdessä kumppaninsa kanssa, joka heijastaa kansallista kauneuttamme.

Kuin viisas runoilija ja hänen kumppaninsa

Tulevan presidentin olisi hyvä olla koulutustaustaltaan kuin syvä tietäjä, joka tuntee Suomen historian ja sielun. Olisi ihanaa jos hän olisi kuin runoilija, joka kutoo sanat kauniisti yhteen ja jakaa viisauden ylväästi.

Olisipa kiva sekin, että hän voisi neuvotella konfliktien ratkaisuja vaikka värikkäässä Marimekon asussa, yhdessä kumppaninsa kanssa, joka heijastaa maamme nostalgista kauneutta.

Keskeinen rooli kansainvälisessä diplomatian kentässä: Kättelyä ja rauhan puheita maailman johtajille

Olisi kiva, jos tuleva presidentti ei olisi vain kätellyt maailman johtajia, vaan olisi tehnyt sen kuin taitava säveltäjä, joka harmonisoi erilaiset äänet yhteen. Hänen viestinnän taitonsa olisivat varmistaneet, että rauhanviestit kaikuvat kuin kaihoisa laulu yli rajojemme. Hän on kuin suomalaisen maiseman maalaaja, joka maalaa rauhan tauluja, yhdessä kumppaninsa kanssa, joka on kuin kansallisen harmonian tanssija.

Rauhansopimusten päivittäjä: Rauhaa, rakkautta ja diplomatiaa, olipa presidentti matkalla perheensä kanssa tai ilman

Kuvitellaanpa, että olisimme tilanteessa, joka vaatisi rauhansopimuksen päivittämistä maailman tilanteen ollessa sotaisa. Tuleva presidentti ja hänen kumppaninsa eivät vain istu neuvottelupöydän ääressä, he tanssivat diplomatiallaan kuin perinnejuhlissa, ylläpitäen historiaamme ja vahvistaen tulevaisuuttamme.

Kannustus äänestäjille: Valmistaudu huolella ja äänestä!

Vaikka nykyinen presidenttimme on loistava, emme saa unohtaa, että uusi aika nyt koittaa.

Presidentinvaalit ovat kuitenkin onneksi vasta ensi vuoden puolella. Se tarkoittaa, että meillä on runsaasti aikaa uppoutua syvään suomalaiseen sieluun, seurata presidenttitenttejä ja ehkäpä kulkea vaalikiertueiden mukana. Äänestäminen on kuin kansallinen valssi, ja sen tulisi perustua sydämen sivistykseen.

Muista, vaaleissa emme etsi sankaria viitassa, vaan suomalaisen sielun säveltäjää, yhdessä kumppaninsa kanssa, joka pitää menneisyytemme muistot elossa ja tanssittaa niitä tulevaisuuteen.

Siis arvoisa äänestäjä, jatka syvällistä tutkimusta ja osallistu aktiivisesti demokraattiseen prosessiin!

Sinä olet se, jolla on Suomen tulevan menestyksen avaimet käsissäsi – ei kukaan muu!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu