Sus siunakkoon!

Sus siunatkoon! Tässä kahvihuoneessa on kuultu kaikenlaista, mutta nyt on pakko päivitellä Keskustan härskiäkin härskimpää toimintaa.

Kuulitteko jo, että riistaeläinten metsästyksen pitäisi olla heidän mukaansa sallittua? Tämä on täysin käsittämätöntä ja moraalitonta. Luonnonvaraiset eläimet ovat osa luomakuntaa, jossa ihmisen tulisi elää herkässä tasapainossa muiden elollisten kanssa ja kunnioittaa niiden olemassaoloa. David Attenborough on todennut: ”No one will protect what they don’t care about, and no one will care about what they have never experienced.”¹ Tämä on tärkeä muistutus siitä, että meidän on suojeltava luontoa ja sen asukkaita. Ihminen ei ole luomakunnan keskipiste, vaan osa sitä. Meidän on kunnioitettava muita eläviä olentoja ja pyrittävä elämään tasapainossa luonnon kanssa.

 

No ehkä Keskustan aloitteesta se tasapaino Suomenkin luontoon nyt vihdoin viimein saadaan – ja voimme elää onnellisena elämämme loppuun asti tästä suoranaisesta groteskiudestakin huolimatta?

 

¹: [David Attenborough Quotes](https://bing.com/search?q=David+Attenborough+quotes)

 

Lähde: Keskustelu tekoäly Bingin kanssa ja mitä lähteitä hän minulle aiheeseen hetkessä ja hujauksessa löysikään , 1.12.2023?

(1) Metsästys- ja pyyntiajat – Suomen riistakeskus. https://riista.fi/metsastys/metsastysajat/.

(2) Metsästys ja riistanhoito – Maa- ja metsätalousministeriö. https://mmm.fi/riista/metsastys-ja-riistanhoito.

(3) Latvalinnustus – Riistainfo. https://www.riistainfo.fi/uusi-metsastaja/suomalainen-metsastys/aktiiviset-metsastysmuodot-ilman-koiraa/latvalinnustus/.

(4) . https://bing.com/search?q=David+Attenborough+quotes.

(5) TOP 25 QUOTES BY DAVID ATTENBOROUGH (of 163) | A-Z Quotes. https://www.azquotes.com/author/638-David_Attenborough.

(6) 71 Best David Attenborough Quotes To Make You Think | Kidadl. https://kidadl.com/quotes/best-david-attenborough-quotes-to-make-you-think.

(7) 64 Most Inspiring Quotes from Sir David Attenborough – Good Good Good. https://www.goodgoodgood.co/articles/david-attenborough-quotes.

(8) undefined. https://www.goodreads.com/author/quotes/106444.David_Attenborough.

(9) undefined. https://wwf.org.au/blogs/10-best-nature-quotes-from-sir-david-attenborough/.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu