Rukous Jumalalle

Herra, sinä tiedät kuka olen. Minä sinua rukoilin jo lapsena, etten olisi koskaan syntynytkään.

Herra, sinä tiedät että maailma on paha. Tämä maa missä asun, on huorimusten, varkaiden, murhaajien ja velhojen maa.

Sinä Herra tiedät, että minä en sellaista haluaisi. Mutta sinä tiedät myös Herra, että olen itse syntinen.

Siksi sinua Herra pyydän uudelleen: miksi ei minun lapsenuskostani ole ollut apua? Miksi olet tehnyt elämästäni niin kurjaa, että yhä haluan kuolla?

Enhän minua halua edes kuolla omien syntieni vuoksi! Vaan muiden. En minä halua elää tällaisessa maailmassa, mikä opettaa lapsensa huoriksi ja murhaajiksi: käyttämään hyväksi talouskasvua ja elämään köyhien maiden lasten verellä.

Herra, miksi olet minut tuonut tänne pahantekijöiden maahan? Eihän planeetalla ole kuulemma parempaakaan ja kaikki syntisiä siis.

Herra, miksi et ole parantanut minua: olisit antanut edes kuoleman, etten tekisi enää syntiä? Herra, miksi sinä viivytät tuomiotasi: etkö jo voisi lopettaa kaiken synnin ja kärsimyksen planeetalla, ja loppu tulisi?

Herra, Jumalani, minä en ole kärsivällinen ihminen, sinä tiedät sen. Silti kärsin, koska en muuta voi. Olen kärsimätön sen suhteen, että koska pääsen eteesi niin voit tuomita minut.

Mitä hyvää minussa on? Raato ihmiseksi. Mitä hyvää on Suomessa? Huorimuksia ja murhaajia kaikki.

Miksi Herra viivytät oikeudenmukaista tuomiotasi. Antaisit edes minulle rauhan. En minä välitä ihmisistä. Haluaisin vain tavata sinut ja viimein saada tietää, miksi loit minut vain kärsimään ja tekemään syntiä. 

En minä rakasta sinua Jumala, enkä rakasta lähimmäistä. Ainoa asia mitä rakastan, on kuolema. Etkö voisi Herra olla niin armollinen, että en joutuisi helvettiin? Että voisit vain palauttaa minut siihen tyhjyyteen, josta minut luotiin: kun en ollut vielä olemassa.

Minä haluan tunnustaa syntini! Mutta Jumalani, minä olen niin paha ja rikkinäinen ihminen, etten voisi kuvitellakaan tulla sinun eteesi: että voisimme juoda viiniä yhdessä ja murtaa leipää.

Siksi pyydän sinulta Jumala, anna armosi olla laaja: anna ihmiselle myös unohdus. Älä tuomitse ihmistä helvettiin, jos hän ei halua edes olla olemassa.

Onko minun pakko kantaa vastuu olemassaolostani, vaikka en haluaisi edes sitä? Ketä voisin syyttää? Vanhempiani? Valtiota? Mutta Sinä olet luonut kaiken Herra.

Herra, sinä olet luvannut että tuot valon maailmaan. Mutta nyt on niin pimeää! Missä on sinun voimasi Herra, kuin ärjyvä ukkonen: missä ovat ihmismassat jotka ihmetyksestä häkeltyvät ihmeidesi edsessä?

Missä on minun parannus synneistäni Herra? Sinua olen odottanut pitkään, mutta et vastaa. Ja syntini yhä jatkuvat.

Missä on seurakuntasi Herra? Kaikki ne ovat käärmeitä ja avionrikkojia! Enemmän yhteistä Sinulla on ihmisen kanssa, joka ei koskaan ole uskoa valinnutkaan.

Herra, minä tiedän että sinun suunnitelmasi on oltava täydellinen. Muutoin ei maailmassa olisi mitään hyvää.

Mutta missä Herra ovat sinun omasi? En ole itse löytänyt ketään. Enkä tunne itsekään olevani.

Miksi Herra olet niin kaukana, vaikka pimeys laskeutuu? Sinä olet sanonut, että pitäisi varata öljyä matkaan ettei tarvitse lähteä kylille hakemaan uutta: kun on sulhanen jo tulossa ja matkalla. 

Jos niin haluat Herra, niin istumme sitten täällä pimeässä: vailla valoa. Lähtekööt muut hakemaan lisää öljyä.

Kiitos Herra, että olet kuitenkin myös minulle jättänyt toivon ja lohdun. Että vielä jokin päivä tulet ja parannat meidät. Että voisimme olla loistava valo tässä maailmassa. Eikä synti enää meissä asuisi: osaisimme rakastaa Sinua ja lähimmäistä.

lentonenhenri

Entinen nuorisorikollinen, nykyään kummallinen politiikan, tieteen ja uskonnon sekoitelma Jumalan armosta. Maallisesti, tärkein tavoitteeni on synnyttää Suomeen mikroleväteollisuus ja siihen liittyen maatalousreformi: <a href="https://spirulinasuomi.wordpress.com" title="https://spirulinasuomi.wordpress.com">https://spirulinasuomi.wordpress.com</a> Raamatun kannalta tärkein tavoitteeni on edistää uskonpuhdistusta. Se olisi koko Suomen yhteiskunnalle hyväksi, kun uskovaiset saataisiin kuriin. Jumalan siunausta ja Kristuksen rauhaa toivon koko Suomelle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu