Haastan Jumalan oikeuteen

Jos Jumala on hyvä

Raamatussa kerrotaan Jobista jonka elämän Jumala tuhosi koetellakseen hänen uskoaan. Job sitten ikäänkuin haastoi Jumalan oikeuteen ja teki valituksensa, että onko tämä nyt muka oikein.

Ehkä Jumala vastaa minullekin, kun julkisesti sitten häntä haastelen. Tällaista oikeudenkäyntiä olen miettinyt useamman vuoden ja en itse keksi ainakaan yhtään ainukaistakaan hyvää asiaa, minkä Jumala olisi luonut vaan päinvastoin kaikki faktat puhuu sen puolesta että Jumalaa ei ole olemassa tai Jumala on kierotunut ja paha ”ihminen”.

Itel ei oo mitää tavoitteita elämäs.. korkeintaa et kuolis kivuttomasti ja jos kävis nii hyvä tuuri ettei jumalaa oiskaa olemassa, nii ei joutuis helvettiin vaa lakkais vaa olemasta..

Jos saisin valita, nii mielummi lakkaisin vaa nyt heti olemasta eikä mua ois ollukkaa koskaa ku et haluisin taivaaseen..

Vaikeet uskoo et jumala ois ainakaa hyvä ku kaikki nii huonosti. tai ku raamatus sanotaa ettei usko oo sanoissa vaa teoissa.. Ja et jos joku luulee olevansa viisas, niin näyttäköön sitten hyvät tekonsa. Niin en vaa ite voi nähä täs maailmas hyvää, nii miten jumala vois olla hyvä ku kaikki on nii huonoo ja pahaa..

Jos kerra ihminen on niin huono ja paha, nii miksei jumala sit myönnä virhettää ja lopeta koko ihmiskuntaa heti alussa ja tehny sit uuden paremman. Harjoittelu tekee mestarin?

Miks pitää luoda ihminen vaa sen takia et ihminen kituu koko elämänsä ja haluaa kuolla ja sit joutuu vielä helvettiin kidutettavaksi ikuisuudeksi..

Mut ei jumala vastaa mulle.. Nii pitää täs vaa sit elää hänen näytelmässää, ku kerra pakko olla olemassa. Ois se ollu kohteliasta ees kysyä aluksi et haluanko ees syntyä..

Ja ku raamatus sanotaa et taivaassa on juhlat ja siel iloitaa ja juodaa viiniä. Nii en voi ymmärtää miks jumala on nii iloinen siitä et koko maailma on nii huono ja syntinen.. Saako jumala sit iloa siitä, et hän luo ihmiset pahoiksi ja voi sit tuomita ihmiset ja kiduttaa ikuisuuden helvetissä. Luulis et ku asiat on niin huonosti ja ihmiset syntisiä, et jumala ois sit surullinen ja paastoais tai jotain.

Tulispa jumala joskus masentuneeks ja ois nii kova krapula et se tekis itsemurhan.. Loppuis sit kaikki kärsimys ja olis rauha

Mut kyl jumalan eka pitäis ottaa vastuu teoistaan ja myöntää virheensä. Jos jumala on luonu ihmisen nii pahaksi, niin miten se voi olla ihmisen syy.. Eihän ihminen ite itteään synnytä ja luo sieluaan.

Ehkä sellaiste ihmisten on sit helppo rakastaa jumalaa, kenel on kaikki asiat hyvin. En vaa ite osaa rakastaa jumalaa, ku jumala o vaa lapsesta asti tehny mulle pahoja asioita.. Ehkä sit vois rakastaa jos tulis sellainen tukholman syndrooma joskus..

Enkä mä osaa rakastaa lähimmäistäkää.. Haluun vaa pysyy ihmisistä erossa ku ei mul oo mitää yhteistä kenenkään kaa. Naisia osaan kyl rakastaa, mut siitäki tullu vaa elämää pahoja asioita..

Jos jumala kerran on nii täydellinen ja rauha ja rakkaus, nii miks sen piti alkaa luomaan kaikkee pahaa esim. saatanan? Eikö se vois vaa viihtyy yksiksee siel taivaassa nii ei tarviis muiden kärsii sit hänen ilonsa vuoksi.. Mä oon aatellu et alkaisin kirjoittaan tällaisia blogeja ja teen mielenosoituksen jumalaa vastaan. Ehkä se sit vastaa ja tappaa mut ainaki jollai salamalla taivaalla tai jotain nii ois ainaki ohi tää ärsyttävä näytelmä ja joutuis sit sinne helvettii nii ei tarviis enää miettiä asioita..

Ehkä jumalal tuli tylsää sit taivaassa yksinään. jos ihminen luotii jumalan kuvaksi nii tulehaa ihmiselläki helposti tylsää. Sit jumala loi ihmisen tekeen syntiä, niin onhan siin tekemistä sit ku voi järjestää oikeudenkäynnin ja tuomita ihmisii vankilaan helvettiin. Harmi ettei jumala harrasta joogaamista niin se ois sit onnellinen iha yksikseen siellä ja vois vaa mietiskellä..

Kiusais ees itsensä kokoisia. Ois tehny ees saatanasta sellaisen vastuksen et ois voinu itekki hävitä. Siinä vasta jännitystä jumalan elämään sitten…

Jos ihminen tekis koiranpentuja ja kouluttais niitä ja tulis vihaiseksi niille, kun niistä ei tuu ihmisiä ja sit se kostoksi alkais kiduttaan niitä koiria.. Niin miten se eroaa siitä et jumala loi ihmisen ja mitä jumala tekee ihmisillä? Mut kuka voi sit tuomita jumalan tai haastaa hänet oikeuteen.. Eihä sellaista mahdollisuutta ihmisellä oo.

Jotkut ihmiset jumala on luonut hyviksi ja ne pääsee taivaaseen, mut suurimman osan ihmisistä jumala on luonut pahoiksi ja ne joutuu helvettiin.. Nii miksei jumala vaa voi sit luoda niit hyviä ihmisiä alunperinkin. Miks pitää olla syntiä ja kärsimystä.. Ja mitä hyödyttää mikään mitä ihminen tekee, ku jumala on luonu ihmisen pahaksi niin miten ihminen vois muuttaa itseään?

Mun mielestä iha epäreiluu.. Et mun pitää kärsii ja monen muunki sen takii et jumala haluu tehä tällaisen näytelmän.. En kyl haluis ees olla iloinen. mitä järkee olla lyhyen hetke iloinen ku joutuu kuitenki ikuisuudeksi sit helvettiin. Mut ei ihminen voi tehdä itseään tekemättömäksi.. Jumala tuomitsee ihmisen syntymään ja sitten kuolemaan ja tuomitsee helvettiin. Ei ihminen voi tehdä mitään muuta kuin tässä sitten huvittaa jumalaa ja pakko olla tavalla tai toisella tässä näytelmässä mukana..

Sitten vielä lopuksi, että ekaksi jumala loi käärmeen viettelemään ihmisen syntiin ja sitten jumala kirosi ihmisen ja koko planeetan sen vuoksi. Sen jälkeen kun vauva syntyy, niin jumalan mielestä on oikeudenmukaista: että vastasyntynyt vauvakin on syntinen koska jotenkin kummallisesti, se vauva joutuu ottamaan tuon aatamin ja eevan synnin sitten harteilleen.

Minähän olen vain ihminen ja jumalahan on diktaattori, joka itse päättää mikä on oikein ja väärin: siten on myös siis turhaa käydä oikeutta jumalan kanssa, koska hän voi päättää mikä on oikein ja väärin huolimatta siitä mitä ihminen ajattelee asiasta. En vaan osaa ymmärtää, miten ihminen voi olla syntinen vaikka ei ole tehnyt edes mitään eikä ole halunnut edes syntyä.

Jumala olisi voinut välttää synnin jos ei olisi luonut sitä käärmettä alunperinkään viettelemään ihmistä syntiin. Sitten jumala lähetti vielä saatanan tänne maan päälle ihmisiä kiusaamaan.

Lain mukaan jos kotieläin esim. härkä tappaa ihmisen, niin sen omistaja on vastuussa siitä.

Jumala asetti sitten saatanan tappamaan ihmisiä, niin miten asia eroaa siitä? Jumala antaa saatanan rellestää ja tehdä pahojaan, eikä ihmiset voi sille mitään. Jumala vaatii, että ihminen ottaa vastuun jumalan omista teoista. Onko se muka reilua? Eikö reilua olisi että jumala itse tunnustaa omat virheensä eli syntinsä ja yrittäisi korjata itse omat mokansa.

Tästäki joutuu helvettii ku puhuu ylpeitä asioita jumalaa vastaan. mut samapa se, ku ei helvettii ny monta kertaa voi joutuukkaa niin joudunhan muutenkin monen asian vuoksi helvettiin..

Tällaiseksi jumala mut on luonu nii kai se saa sit jotain huvitusta ku täällä kiukuttelen ja kiroon jumalaa sitten..

lentonenhenri

Entinen nuorisorikollinen, nykyään kummallinen politiikan, tieteen ja uskonnon sekoitelma Jumalan armosta. Maallisesti, tärkein tavoitteeni on synnyttää Suomeen mikroleväteollisuus ja siihen liittyen maatalousreformi: <a href="https://spirulinasuomi.wordpress.com" title="https://spirulinasuomi.wordpress.com">https://spirulinasuomi.wordpress.com</a> Raamatun kannalta tärkein tavoitteeni on edistää uskonpuhdistusta. Se olisi koko Suomen yhteiskunnalle hyväksi, kun uskovaiset saataisiin kuriin. Jumalan siunausta ja Kristuksen rauhaa toivon koko Suomelle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu